Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Подолски го „уништи“ Тотенхем откако Арсенал одново заврши пред омразениот ривал (Фото) - Derbi MK

Уште не можам да се помирам со тоа шо го дадовме Подолски...
Ако можеше еден Фламини да ни цица пари за плата, тогаш сигурно ќе се најдеа пари и за Подолски.
Gluposti na kilo, Podolski ne sakase da sedi na klupa, negova odluka si bese...

Кариерата на Волкот ептен е тргната низбрдо последнава година, благодарејќи на „фантастичните“ партии кои ги пружаше за Арсенал. Сега го загуби и местото во репрезентацијата за Еуро 2016, и за срамот да биде поголем, тоа му се случува покрај повредени Велбек и Окс.

Дај да се отрасиме додека сеуште може барем 15-тина милиони да се извади од него, уште една сезона како оваа и ни за пет нема да го сака никој.

Репрезентацијата на Англија е смешки. Таунсенд и Делф и Рашфорд?

Инаку да Тео е дрво и не заслужува.

Вилшир ако е здрав и ако се разигра ќе ја носи цела екипа на грб.

Тео не заслужува да, ама Стерлинг? И тие што ги пиша ти погоре? @Топче

Крилата и одбраната им е срање тотално, среден ред се таман, нападот зависи како ќе се уклопат Кејн и Варди.

Велбек им ќе им фали ептен.

Ама тројца ќе отпаднат од списоков.

Од дефанзивата нема никој така да ќе биде 1 напаѓач и двајца од средина, мој тип Делф, Рашфорд и Таунсенд отпаѓаат доколку немаат дополнителни повреди.

@Blazing Guns Ни Стерлинг не заслужува. Преку кур од преплатени енглези што играат на стара слава.
Сезонава има многу подобри играчи во лигава и штета е што не добија повик.
Жими Варди и Дринквотер што ги викнаа.

Дефо, Нобл, Олбрајтон, Дини може у секој момент сезонава да им парираат на Делф, Таунсенд, Стерлинг и Рашфорд.
Барем играа утакмици на ниво, овие не играа ништо освен Рашфорд.

Ај за детево ќе речеш ок е има потенцијал (иако може само да го посерат што го викнаа), ама Делф и Таунсенд бе?

Gluposti na kilo, Podolski ne sakase da sedi na klupa, negova odluka si bese...
Пa спoред мене и не зaслужувaше тoлку време нa клупa дa пoмине, требaше дa дoбие пoвеќе минутaжa, aмa дa не јa oтвaрaме пaк тaa темa, сo игoр пaмтaм лoм се нaпрaивме зa тoa :D
Сезoнaвa Пoлди ќе ни беше мелем зa рaнa.
Акo не се лaжaм oн беше единствениoт нaш игрaч штo знaеше дa шутне нaдвoр oд 16 метри и дa јa искине мрежaтa, a сеa тaкoв игрaч неaме. Т.е. сaмo Ремзи сеa шутирa aмa oн шутирa нa гoлoт нa сoседниoт стaдиoн.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Нека не игра Волкот, ќе има време да поработи на техниката и финишот и свеж да ја започне сезоната, ако остане кај нас нормално. А за англиската репрезентација, додека е Ходсон тренер нема да постигнат никаков успех.

Прво нека ни е честит st. totteringham's day иако малку подоцна од обично, овој пат засладен и со првото 2ро место на табела после мнооогу долг период.
Сезоната , спасена во последно коло.

https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/7xi0.mp4 (не ми го прифаќа како медиа)

Па да му ебам матер, зар не можеше цела сезона , абе повеќе од 2/3 пати да ги чуеме домашниве фанови вака енергични?
Додека не се подобри атмосферата дома, не заслужуваме резултати.

Негде начекав дека трзна коленото на Џек. Ја побарал за жена. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom