Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Guys, sad news. Изгледа нема да ја освоиме лигава. :(

Mislam deka nitu Canon ne mozi da go brani ovaj Arsenal pod vodstvo na Wenger.

Pa i da se desi kuznaj kakvo cudo do kraj.

Браниме резултат??? Немаме никаква шанса второто полувреме.

Мислaм мoрaм пaк зa Ремзи дa спoмнaм, кoa ќе се нaјде Кaзoрлa у вaквa шaнсa ?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

10 бода зад Лестер, 6 натпревари до крај. Може уште од сега да се прогласи сезоната за неуспешна.

Толку од сезонва, да почнеме со трансфер шпекуалциите за на лето

Толку многу проблеми видов на утакмицата, ме мрзи да пишувам, а и сите си знаете. Типичен Арсенал видовме денес, прекрасна игра, шанси голови и никаков победнички менталитет, ужасна одбрана, губење на физичките дуели и старата болка -бомбардирање од центар шутеви, нафрлени и корнери.

Ајде Кaнoн вaди стaтистиките кao уствaри ние сме нaјдoбри :)

Требaше Вест Хем дa не тепa у мoментoв бaр сo уште еден гoл aмa судијaвa е шупaк...

Нaјкривo ми е штo неaме мислaм шaнси дa зaвршиме нaдвoр oд тoп 4, a зaслужувaме спoред мене.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Eве ти ја најаката статистика, играчот што ни даде 3 гола не требаше да биде на терен после 5та минута. Задоволен?[DOUBLEPOST=1460209915][/DOUBLEPOST]
Mislam deka nitu Canon ne mozi da go brani ovaj Arsenal pod vodstvo na Wenger.

Pa i da se desi kuznaj kakvo cudo do kraj.
А зошто фирма за фотоапарати би го бранела Арсенал ? :D

Eве ти ја најаката статистика, играчот што ни даде 3 гола не требаше да биде на терен после 5та минута. Задоволен?[DOUBLEPOST=1460209915][/DOUBLEPOST]
А зошто фирма за фотоапарати би го бранела Арсенал ? :D
Еве ти уште една статистика, тимот што ни даде 3 гола требаше да има 4 и да победи на натпреварот. Судиите после подолго време судеа во наша корист.

Не беше црвен тоа на Керол,а и плус им поништија чист гол пред ние да дадеме...ама мене едно не ми е јасно,кога веќе имаш 2-0 предност зошто не се подзатвориш и чекаш на контри...
Габриел две чисти си нема,Монреал исто многу слаб натпревар,Велбек нула,Санчез комплицира премногу,Волкот 2 топки чепна и успеа да ме исфрустрира...
Само на Ивоби би му дал преодна оцена

Тимов нема душа, капитен, лидер. Тимов не знае да се брани колективно.Немаме психа, не знаеме да играме под притисок.

Што побрзо нека заврши сезонава, а на лето со промени во тимот пред се во пристапот на трансфер маркетот и слепото верување на Венгер во одредени играчи.

Еве ти уште една статистика, тимот што ни даде 3 гола требаше да има 4 и да победи на натпреварот. Судиите после подолго време судеа во наша корист.
Голот што го поништија немаше да се случи ако Керол не беше на терен.

Заборавив....
Срамно и бедно беше после се,што славеа за 3-3.

Eве ти ја најаката статистика, играчот што ни даде 3 гола не требаше да биде на терен после 5та минута. Задоволен?
Не, зошто тоа не е статистика :/

И @Факе само у една работа не се сложувам со тебе, дека нема лидер у тимот и дека нема играч кој има предиспозиции за лидер, баш напротив според мене го имаме тој, Алексис. Јес да го тупи многу со дриблинзи и се тоа, ама мислам дека е лидер у тимот коа станува збор за борбеност, никогаш до сеа не се откажал од борба, дури и коа водиме да речеме со по 2-3 гола разлика увек напаѓал исто како и у прва минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom