stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.706
Guys, sad news. Изгледа нема да ја освоиме лигава. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eве ти ја најаката статистика, играчот што ни даде 3 гола не требаше да биде на терен после 5та минута. Задоволен?[DOUBLEPOST=1460209915][/DOUBLEPOST]Ајде Кaнoн вaди стaтистиките кao уствaри ние сме нaјдoбри
Требaше Вест Хем дa не тепa у мoментoв бaр сo уште еден гoл aмa судијaвa е шупaк...
Нaјкривo ми е штo неaме мислaм шaнси дa зaвршиме нaдвoр oд тoп 4, a зaслужувaме спoред мене.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
А зошто фирма за фотоапарати би го бранела Арсенал ?Mislam deka nitu Canon ne mozi da go brani ovaj Arsenal pod vodstvo na Wenger.
Pa i da se desi kuznaj kakvo cudo do kraj.
Еве ти уште една статистика, тимот што ни даде 3 гола требаше да има 4 и да победи на натпреварот. Судиите после подолго време судеа во наша корист.Eве ти ја најаката статистика, играчот што ни даде 3 гола не требаше да биде на терен после 5та минута. Задоволен?[DOUBLEPOST=1460209915][/DOUBLEPOST]
А зошто фирма за фотоапарати би го бранела Арсенал ?![]()
Голот што го поништија немаше да се случи ако Керол не беше на терен.Еве ти уште една статистика, тимот што ни даде 3 гола требаше да има 4 и да победи на натпреварот. Судиите после подолго време судеа во наша корист.
Не, зошто тоа не е статистика :/Eве ти ја најаката статистика, играчот што ни даде 3 гола не требаше да биде на терен после 5та минута. Задоволен?