Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
A £33m fee has been agreed between Arsenal and Granit Xhaka; £122,000 a week; 5 years deal. [Sky Sports in Germany].

Таман 2017 ќе земиме асален шпиц,2018 одбранбен играч кој ќе го заменит Пер,2019 нов голман место Чех и 2020 ќе сме спремни за титула :icon_lol:.

И во меѓувреме ќе си одат Озил и Санчез па и за нив ќе се бара замена во 2022.

Фалат многу квалитетни играчи, пред се техничари, креативци.

Озбилни шпекулации за овој швајцарскиов брат Џака и тоа за солена сума. Вреди ли, го знае некој како играч, што прати повеќе Бундес?

Озбилни шпекулации за овој швајцарскиов брат Џака и тоа за солена сума. Вреди ли, го знае некој како играч, што прати повеќе Бундес?
Од другаров шо пратит бундес ми викат дека бил борбен како Видал али поголем копач. Ево глеам статистика 3 црвени имат напраено сезонава во бундес.

Последно уредено:
Од другаров шо пратит бундес ми викат дека бил борбен како Видал али поголем голем копач. Ево глеам статистика 3 црвени имат напраено сезонава во бундес.

Znachi kaj naj toj broj pomnozhi go so 3 ili 4. Isto ko povreden da e kje bidi :))

Ако е тип на Виера сите пари нека се вложат во него.

Јас па шо имам читано за него, викаат дека бил ко Чаби Алонсо, тој стил на играч.

п.с: Со ЕлНени заедно имаат играно во Базел.

Како не бил ко Виера, еден од најпреценетите играчи моментално.

David Seaman: "I'm so fed up of all this negative stuff about Arsenal. A change at the top? Not for me. I’m a massive fan of Arsene," Seaman was quoted as saying byThe Mirror.
"Let's see what happens at the end of this season. Let's see what’s gone wrong and then sort it out.
"But, for me, he's been brilliant. I worked with him for about seven or eight years and he was fantastic. I would stick by Arsene. I've always said that and I haven't reason to change my mind.
"Look at Manchester United. Look at what has happened to them. They lost a great manager in Alex Ferguson. He retired. It’s always greener on the other side.
"Arsene has a great record, but he's always under pressure. He'll be under pressure until we win the league.
"It's frustrating for Arsenal fans. I can understand that. I get frustrated at times. But we shouldn't be negative about it. We should try to stay positive."

Како бе само он бил под притисок ?
Демек другиве не се под притисок, само он е а ?
И аман више со муабетите за Јунајтед...
Ај ако е така тогаш да го замрзнеме Венгер и вечно да ни биде тренер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom