Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако мислиш на мене ја сум неутрален по тоа прашање. Ако мислиш на Симан он е подржувач.

Да де, ти си ко Сител, само со активности со светол тон за Венгер. :D

По која основа ја заслужил понудата ако е ова точно?

По која основа ја заслужил понудата ако е ова точно?
17 години играме у ЛШ, а нов стадион напраивме, ти мислиш мала работа е тоа ? :icon_lol:
Башка и во сезоната кога јунајтед, челзи и сити се аутсајдери дозволи Лестер или тотенхем да ја освои титулата, мислиш секој го може тоа ? :icon_lol:

Уште една година има од договорот така, нека ја истера и после готово, секако никој не очекуваше да го избркаат пред да му истече договорот или пак сам да си замине, иако би било чесно ако ја изгуби лигата од Лестер или тотенхем.

Лигата е изгубена! На 8 кола до крајот мсилите дека Лестер ќе изгубат 3 ? Или математички чекате ?

Лигата е изгубена! На 8 кола до крајот мсилите дека Лестер ќе изгубат 3 ? Или математички чекате ?
Ако ги добиеме сите 8 до крај, сепак постои малку надеж. Неѓора лестер да загуби три и нерешени да има 3-4 кола ќе пукнат под притисокот. Енигмата е тотенхем како ќе игра до крај.

Пoнaдежни oд нaс се мoже сaмo ливерпулци шo 30тинa гoдини (aкo не се лaжaм) верувaaт декa нaреднaтa е нивнa...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Бетер сме од нив, тие се помирија со фактот дека ЛШ им е приоритет за наредна. Ние се надеваме дека секоја следна сезона тимот ќе се уигра и ќе игра на сите фронтови и пак завршуваме на четврто покрај класа засилувањата и најискусниот менаџер.

Одамна не сум коментирал тука ми се чини али јас сум разочаран од све шо се дешават а сеознава беше само уште еден доказ за тоа дека нештима ништо.Уште кога се остана на трансферот на Чех знаев шо ке се дешават пак само да е болката поголема во ваква сезона кога сите конкуренти се за никаде неуспеаа да земат титула(по мене изгубена е ) нема што да бара веке Венгер треба да си оди на крај на сезона да покаже доблест без разлика колку направил за клубот полошо ми се чинит и немојт да бидит па читам и изјава дека уште една година ке останел да не дискутирам дека ако не се лажам е во топ 3 најплатени менаџери(е сеа менаџер е широк поим овој се снаога добро во тој финанскиот дел може заради тоа и платата ја зема)

Не е мислaм нaјгoлемиoт прoблем тoa штo oстaнaвме сaмo нa Чех туку штo Венгер веќе не знaе дa ги мoтивирa. Тoa штo Вoлкoт игрa лoшo не верувaм декa е сaмo дo негo туку и дo Венгер зoштo Теo игрa без желбa. Имaше сезoнaвa еднa утaкмицa не знaм прoтив кoј, aмa Теo влезе oд клупa, дaде гoл и игрaше сo жaр. Тoa е прoблемoт.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom