Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нa Метрo или нa некoјa другa стрaнa имaше декa денек ќе гo бркaле Венгер aкo изгубел утре, мaдa нa Метрo не мoже дa му се верувa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Да бе одма го бркаат, ене карта за Париз му купиле, му го оставиле на масата во плико и опроштајно писмо
Венгер нема никогаш да го избркаат, он сам ќе си отиде

Венгер никогаш нема да биде избркан, барем ова нешто да ни биде јасно. Имам претчуство дека ако не освоиме ништо сезонава сам ќе се повлече.

Или ќе си го самопродолжи договорот до 2025. А со тоа и гарантиран пласман во Лигата на Шампионите, веќе 30 години со ред.

Oсеќaм кo мене дa ми се нaфрливте зa oвa сo oткaзoв...
И јa мислaм декa немa oткaз дa му дaдaт, aмa уште пoмaлце декa oн сaм ќе се пoвлече.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Нема врска, не се секирај, знам дека секакви прикаски ќе има сега од новинарите, како онаа со Доналд Трамп вчера што ја објавија.

Ospina kako branit bravo. Inace odbranava od nafrleni topki izgledat kako taa od pred 4-5 godini...

Кој глупак сум, ја чекам утакмицава да почне во 8 и 45....а така седев и се досадував.:tapp:

Многу скапо не кошта оваа победа, три играчи за нецела утакмица изгубивме од повреди, три принудни измени, само во Арсенал.

Ја плативме грешката на Емирати со повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom