Mesto desno da ja dade na Belerin imavme 6 dusi u 16te ovoj sutna. I so ako stigna koga neznae da se postavi, go pominaa kako da ne e tamu. Ii jebem ti sreka, se vakvi shugavi odbivki gol se.
По кој пат примаме гол од кога Окс ќе изгуби топка.....
Колку е само глуп, нема никаква интелигенција, не знае да функционира со тројката зад напаѓачот, затоа и Ремзи игра пред него.
Кој кур му е со дриблинзите и главата во земја, башка и топката ја заборава кога дрибла.
Многу дебилен играч, а сите очекувавме сезонава да распали.
Поарно Кембел да го игра дечкото мош нема да придонесе многу у напад али бар се труде да покрие назад ..... Тиња гол па и баш при крај на полувреме...
Ќе се тресеме изглеа до крај ...
Подобро е да се повлечат малце, нема потреба Евертон да го пуштаме да игра на контри, нив им треба гол а не нас, нека влезе Тео после 60-та и ние на контри ќе ги средиме.
Не дај Боже да ни израмнат, уште толку ќе јаде. Ајде сеа нека настапи Чех у соблекувална. Иначе не верувам дека глупоста на Окс ќе помине неприметно од Венгер. Имам читано дека Венгер многу се лутел на вакви одлуки па дури и гол ако паѓало.[DOUBLEPOST=1445707956][/DOUBLEPOST]Не дај Боже да ни израмнат, уште толку ќе јаде. Ајде сеа нека настапи Чех у соблекувална. Иначе не верувам дека глупоста на Окс ќе помине неприметно од Венгер. Имам читано дека Венгер многу се лутел на вакви одлуки па дури и гол ако паѓало.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.