Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Неколку пати Белерин истрчува сам ама Окс на сила иде на шут. Деснава страна ќе ни биде хаос додека не се врати Ремзи.

Mesto desno da ja dade na Belerin imavme 6 dusi u 16te ovoj sutna. I so ako stigna koga neznae da se postavi, go pominaa kako da ne e tamu. Ii jebem ti sreka, se vakvi shugavi odbivki gol se.

По кој пат примаме гол од кога Окс ќе изгуби топка.....
Колку е само глуп, нема никаква интелигенција, не знае да функционира со тројката зад напаѓачот, затоа и Ремзи игра пред него.
Кој кур му е со дриблинзите и главата во земја, башка и топката ја заборава кога дрибла.
Многу дебилен играч, а сите очекувавме сезонава да распали.

Поарно Кембел да го игра дечкото мош нема да придонесе многу у напад али бар се труде да покрие назад ..... Тиња гол па и баш при крај на полувреме...
Ќе се тресеме изглеа до крај ...

Подобро е да се повлечат малце, нема потреба Евертон да го пуштаме да игра на контри, нив им треба гол а не нас, нека влезе Тео после 60-та и ние на контри ќе ги средиме.

Шо да чиламе,за Англија игра ко луд, за Арсенал пола утакмици има ебано, почнувајќи од Монако

Го сменив мислењето за Окс, место да оди нагоре со формата,тој оди надолу. Велбек би ни бил идеален за таа позиција.

Не дај Боже да ни израмнат, уште толку ќе јаде. Ајде сеа нека настапи Чех у соблекувална. Иначе не верувам дека глупоста на Окс ќе помине неприметно од Венгер. Имам читано дека Венгер многу се лутел на вакви одлуки па дури и гол ако паѓало.[DOUBLEPOST=1445707956][/DOUBLEPOST]Не дај Боже да ни израмнат, уште толку ќе јаде. Ајде сеа нека настапи Чех у соблекувална. Иначе не верувам дека глупоста на Окс ќе помине неприметно од Венгер. Имам читано дека Венгер многу се лутел на вакви одлуки па дури и гол ако паѓало.

На овие само од прекини може да им дадеме уште еден гол изгледа. Добро се држат во одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom