Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да најверојатно ќе го порачам тој, може и на тренерки и на фармерки дури да си го носам овај шо е реплика..И квалитетот им е малку различен, најпаметно ти е да го земеш тој што е „реплика“ дека тој автентичниот многу лесно се кине, едно појако повлекување на фудбал и готов е. Па на идна собиранка облечи го дресот да го ѕирнеме![]()
Да имаат нешо за апсорпција на потење и такви ствари али зош ми е? Ќе си го зеам овај другиов..Во тој од 120 Е ја имаш и технологијата што иде со дресот. Не знам што имаат Пума како технологија во дресот, али некои имаат полесно впивање пот, контрола на температура на тело, не се гужваат, бла бла...
Абе и за под сако на дипломскаДа најверојатно ќе го порачам тој, може и на тренерки и на фармерки дури да си го носам овај шо е реплика..
Да имаат нешо за апсорпција на потење и такви ствари али зош ми е? Ќе си го зеам овај другиов..
Фала ви на двајцата![]()
http://poznaninmypants.com/2015/10/07/spines-come-in-all-shapes-and-sizes/When I grow up I want to be Santi Cazorla when he grows up.
Neville would never have sent Arsenal out as Wenger did on Sunday. There is apparently more than one way to skin a cat. When Arsene skins a cat, it sits up to applaud the knife-work…before its heart gives out.
За магистерска сеаАбе и за под сако на дипломска
Те научил нешто нашиов магистерЗа магистерска сеа![]()