Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе, а баш реков некња дека само он гол не даде со репрезентацииве

И квалитетот им е малку различен, најпаметно ти е да го земеш тој што е „реплика“ дека тој автентичниот многу лесно се кине, едно појако повлекување на фудбал и готов е. Па на идна собиранка облечи го дресот да го ѕирнеме :D
Да најверојатно ќе го порачам тој, може и на тренерки и на фармерки дури да си го носам овај шо е реплика..
Во тој од 120 Е ја имаш и технологијата што иде со дресот. Не знам што имаат Пума како технологија во дресот, али некои имаат полесно впивање пот, контрола на температура на тело, не се гужваат, бла бла...
Да имаат нешо за апсорпција на потење и такви ствари али зош ми е? Ќе си го зеам овај другиов..
Фала ви на двајцата :)

Да најверојатно ќе го порачам тој, може и на тренерки и на фармерки дури да си го носам овај шо е реплика..

Да имаат нешо за апсорпција на потење и такви ствари али зош ми е? Ќе си го зеам овај другиов..
Фала ви на двајцата :)
Абе и за под сако на дипломска

Интересна анализа -
THE EVOLUTION OF SANTI CAZORLA
еве два цитата кои ми влегоа во глава на прво читање
When I grow up I want to be Santi Cazorla when he grows up.

Neville would never have sent Arsenal out as Wenger did on Sunday. There is apparently more than one way to skin a cat. When Arsene skins a cat, it sits up to applaud the knife-work…before its heart gives out.
http://poznaninmypants.com/2015/10/07/spines-come-in-all-shapes-and-sizes/

И Кембел стрелец за Коста Рика.

Еве ги сите голови на нашите играчи за репрезентациите:

[DOUBLEPOST=1444809472][/DOUBLEPOST]Sanchez is now just 6 goals away from becoming Chile's all-time goalscorer.

Salas - 37
Zamorano - 34
Sanchez - 31.

Мошне интересна статија за Белерин и доста храбро шо се одлучил да ја напушти Барса.

http://www.skysports.com/football/n...mer-barcelona-youngster-now-vital-for-arsenal

Интересен е делот каде шо има створено поеќе чисти шанси од Силва,Озил и други креативци.

Само да не плаче по Барса.

Ме нема одамна овде.. видов дека никој не пишал за тоа дека Арсенал склучил партнерство за официјална облека со Duchamp London. Ќе биде носена на сите натревари, а Арсен на сите домашни. Убаво е да се знае и ваква информација. Се работи за доста скапа и луксузна гардероба, нешто повеќе на www.duchamplondon.com

.. и еден интересен факт, за оние кој нема да приметат. Логото на сакото на Волкот е со златна боја и се разликува од сите други фудбалери, a тоа е поради фактот што само тој од целата екипа има изиграно над 300 утакмици за Арсенал. :)

afc.jpg

rambo-ox.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom