- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
Шукурац.Го заборавате Велбек.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шукурац.Го заборавате Велбек.
Ел Шарави?Епa дoбрo тoгaш aј ќе си седимесo Жиру и ќе си гo лaдименa 4тo...
Кaкo бе мaјку му стaрa Кoстa oтиде у челзи, Фaлкao oтиде у јунaјтед лaни пa сеa у челзи, aјде еве и Ел Шaрaвиќегo спoмнaм (мaдa не знaм дaли е клaсичен нaпaѓaч) сaмo зa нaс никoгaш никoј не е дoстaпен...
Акo дaдеш дoбрa пoнудa и недoстaпнoтo стaнувa дoстaпнo, не е некoјa прегoлемa филoзoфијa тoa.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Јок, ама глеам дека ти нема тема у која не си експерт па еве може ќе ме подучиш нешто, да не бидам до толку неукЕл Шарави?
Не следиш често фудбал, нели?
Некои клубови како Реал едноствно немаат потреба да продаваат првотимци освен ако не донесат некој подобар на иста позиција. Тоа ти е уште попроста филозофија. Бензема не мрда никаде летово.
А ако ислите дека играчи како Игуаин, Аубамејанг и Кавани се подолбри од Жиру и би ни донеле ПЛ титула, гадно се лажете.
Го бива за асистенции,има добар осет, но тоа не се бара од класичен напаѓач. Најдобрите голови ни се благодарение на него (Џек,Ремзи,Волеите на Подолски). Но за тие асистенции треба да е задолжена средината, не напаѓачот. Кога не и оди на средината, Жиру бескорисен ни е секогаш. Затоа ни треба напаѓач што сам ќе може да си креира шанса.
Немој да ми се лутиш.Јок, ама глеам дека ти нема тема у која не си експерт па еве може ќе ме подучиш нешто, да не бидам до толку неук![]()
Шукурац.
Како и да гледаш бројчано ни фали уште еден играч,ако сака Венгер да имаме на секоја позиција по 2ца.По крилата сме фул ако Венгер ги смета Велбек и Волкот за крила,што значи напаѓач фали.Ако пак еден од Волкот и Велбек ги смета за напаѓач,тогаш крило треба.![]()
Епa дoбрo тoгaш aј ќе си седимесo Жиру и ќе си гo лaдименa 4тo...
Кaкo бе мaјку му стaрa Кoстa oтиде у челзи, Фaлкao oтиде у јунaјтед лaни пa сеa у челзи, aјде еве и Ел Шaрaвиќегo спoмнaм (мaдa не знaм дaли е клaсичен нaпaѓaч) сaмo зa нaс никoгaш никoј не е дoстaпен...
Акo дaдеш дoбрa пoнудa и недoстaпнoтo стaнувa дoстaпнo, не е некoјa прегoлемa филoзoфијa тoa.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Колку би коштал Хари Кејн?
Разликата е што овие се покажале, а Велбек уште го чекаме освен брзината да покаже некој друг квалитет.Кажи ми една добра причина оти да мислам дека сите напаѓачи шо ги сакате би изиграле подобро од Велбек следната сезона ? Само те молам не ми кажувај заради името,класата или зад себе кариерата. Никогаш не знаеш каква сезона следи исто ко за Кејн исто ко за Бас Дос исто ко за Диего Коста итн да не набројувам а ги има илјадници. Сведоци бевме на Фалкао класата...
Не бр срценце мое, кај можам тебе да ти се лутамНемој да ми се лутиш.
Ете, и јас се нервирам зошто Ел Шарави ни се протна низ прсти па отиде на позајмица во Монако, со него титулата загарантирана ќе беше, ама сеа ќе си го ладиме со Жиру.