Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни фали класа лев бек.Не дека се лоши Монреал и Гибс ама сепак за мене тие се само просечни и не гледам дека можат многу да напреднат.Гибс јас од 19 години наваму немам видено никаков напредок,само што игра поредовно и затоа си мислиме дека напреднал.Реално иако Монреал е постар човекот е подоброрен,ама сепак е просек.
Дебуши покрај ваков Белерин тешко дека ке фати место.И мене ми е криво ама ке мора седи на клупа ама сепак мислам дека Венгер нема да го остави туку така и дека ке им дава една утакмица една на другиот.
Кокелин за мене е веке класа,кога можеше со тимови како Ливерпул,Сити и Јунајтед што останува за другите.Е сега единствено што сакам е да го седне на клупа малце оти оваа полусезона има изиграно многу утакмици и на моменти ми делува како заморен,несакам да се повреди па после пак да пцуеме.
За летоска сега некако и се мислам дали сакам да го купи Шнајдерлин?
А што е толку фамата за Шнајдерин не ми е јасно. Ко да е најдобриот ДМ на светов. Аман де еднаш се бараат класа играчи а сме запнале за Шнајдерин. И што е толку фамата за трансфери да се купува само. Јас најискрено би сакал ваков арсенла со ваква игра да гледам а не трансфери да чекам и да се радувам на секој потпис. Да не ме сватите погрешно дека сум против трансфери туку дека премногу се замараме со тоа а не гледаме и уживаме во фудбалот на Арсенал. Уште гледам некој се засекирал некој за трансферите летово дека ќе сме ги немале. Па да ни е во иста форма тимов со истите играчи ама баш никој не ни мора да дојде. Нека има хемија и игра добра не е битно кој игра (според мене).
Што тоа добија газдите?Пак ке кажам ова е добро,ама не и за навивачите.Со ова навивачите не добиваат ништо а газдите и одредени луге добиваат.
Инаку сите знаеме дека Венгер е најголемиот економист во фудбалот.
А што е толку фамата за Шнајдерин не ми е јасно. Ко да е најдобриот ДМ на светов. Аман де еднаш се бараат класа играчи а сме запнале за Шнајдерин. И што е толку фамата за трансфери да се купува само. Јас најискрено би сакал ваков арсенла со ваква игра да гледам а не трансфери да чекам и да се радувам на секој потпис. Да не ме сватите погрешно дека сум против трансфери туку дека премногу се замараме со тоа а не гледаме и уживаме во фудбалот на Арсенал. Уште гледам некој се засекирал некој за трансферите летово дека ќе сме ги немале. Па да ни е во иста форма тимов со истите играчи ама баш никој не ни мора да дојде. Нека има хемија и игра добра не е битно кој игра (според мене).
Што тоа добија газдите?
Како тоа продавање на РвП ги зголемува акциите?Оти мислите дека газдите не добиваат ништо.Ако не добиваа ништо мислиш дека он би инвертирал во Арсенал?
Па доволно е бе брат за 1% да пораснат акциите на клубот он е во добивка.
Не сум економски,да бев ке проучев јбг.
Забораваш дека зборуваш за Арсенал а самото тоа се подразбира и повреди. Лани лигата ја изгубивме заради повредите. Мора да се има повеќе играчи на располагање ако сакаме нешто повеќе.