Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Човекот 4 години неможе да сврза повеќе од 5-6 натпревари, нормално дека е сеуште талент кога не игра.Баш Џек може да биде префект за б2б позицијата, како микс од Санти и од Ремзи ми е.Ја има енергичноста и силата на Ремзи ,но исто така има убаво движењето со топка знае да издрибла ако има потреба, плус екслозивен е и многу побрз од двајцата.

Вилшер би бил ИГРАЧИНА да не би се повредувал. Најголем талент што излегол од школата на Арсенал е според мене ама нема среќа.

Па тоа и ти викам, газдата нема никаква придобивка од продажбата на РвП.
Ако прашуваш која е бизнис стратегијата на Кронке, таа е едноставна, го купи клубот кога вредноста му беше прилично ниска заради задолженоста по банки, ќе чека една-две декади клубот да ја достигне максималната потенцијална вредност и ќе ги продаде мнозинството акции. Него продажба на играчи за високи суми на сметка на тимски успеси воопшто не му одговара, од друга страна он е прилично hands-off и нема скоро никаква инволвираност во трансфер политиката на клубот.
Единствен трансфер за кој има муабети дека е направен против волјата на Венгер е продажбата на Насри.

Ама ти се заебаваш со мене или мене така ми се чини:)

Кога пишав дека и да се покачат акциите 1% он е во добивка ти ми викаш дека он така не правел,а во постов ја кажуваш истата логика.Инаку незнам дали имаме уште долг,но и да имаме за 2-3 год ке го исплатат што имплицира дека за 3-4 години он ке го продаде Арсенал?

btw Значи ова чисто онака дискусија имаме немој се да ставаш на срце.

Ќе го дркате на Вилшер.

Ќе го дркате на Вилшер.

Дај боже брат. Воопшто не би ми било криво за сите гомна што ги изедов оваа сезона за него, напротив и ќе си признаам и се, само тој нека игра страшни утакмици секој викенд.

Во интервјуто после натпреварот, на Арсенал.ком, Венгер вика "Koscielny is perfectly alright for the next game, and for Ramsey as well" од она што можев да разберам. Така да веројатно од претпазливост беа измените.

Зошто не можам да прикачам слика? Ми вика „Содржината на прикачената слика не се совпаѓа со екстензијата на податокот.“!

Во убава форма сме, за шампионат тешко многу, треба Челзи ептен да заебе работа, а ние не. Здравје да освоиме ФА куп, да завршиме повисоко и без повреди, следна сезона со овој тим и евентуално засилен, мораме да бидеме во борба за титула. Убаво рече Моу на Скај, Арсенал има тим за титула и ние требаше да се бориме за врвот, но не утепаа повреди на клучни играчи на почетокот.

Проблемот беше во тоа што ние имавме многу играчи на сцеЦко првенство.
На Челзи единствен играч што им остана до крај беше Шурле.
Ние имавме 2ца и тоа тие беа првотимци,додека овој нивниот беше прва измена.

Причината за повредите не е СП.Челзи 10 години уназад имаат најмалку повредени играчи во ПЛ додека ние сме неприкосновени шампиони во таа категорија.

Многу се нежни нашите играчи, не добиваат никогаш инструкции за груба игра(освен Фламини своеволно). Додека играме фер-плеј очекувајте и повреди.

Само што си го изледав натпреваров и онака мераци, колку добро изигравме. Мислам дека Џек со Кок би биле супер дуо, Кок задолжен за дефанзива а Џек да влече напред. Вчера на неколку наврати му мрчеа другиве у тим на Кок, али неговите квалитети доаѓаат до израз кога немаме посед на топка, иако вчера имаше и некои луди пасчиња во напад.

Презадоволен од викендов, само вака нека продолжат.[DOUBLEPOST=1428344590][/DOUBLEPOST]
Mesut-Ozil-stat.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom