Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Новинар: ,,Дани честитки за голот, но зошто го прослави така против клубот во кој што ги направи првите фудбалски чекори, Робин Ван Перси не славеше вака по првиот постигнат погодок против Арсенал?

Дани Велбек: ,,Пред се благодарам, го почитувам Јунајтед и никогаш нема да заборавам што тиа направија за мене. Од Ван Перси научив доста многу претходната сезона тој е напаѓач од светска класа. Да тој не го прослави првиот погодок против Арсенал, но како славеше на последниот? Тој направи доста многу за Арсенал беше капитен на тимот, ја имаше својата најдобра сезона во кариерата. Го напушти Арсенал доброволно и дојде кај нас, ни помогна да ја освоиме 20-та Премиер-лигашка титула. Но кај мене е сосема поинаку, јас немаше да го напуштам Јунајтед, но кога дојде Ван Гал ми кажа дека не сум играч за Јунајтед, едноставно бев избркан како пес. Токму затоа го прославив погодокот. (y)
Има ли видео од изјавава?

10922524_10152840073924527_867764352661171155_n.jpg

Озбилно иднината на Тео у Арсенал е сомнителна.
Дај боже да е се средено со Венгер и дека го пази и сл.Ич нејкам да си оди Волкот,ептен од корист ќе ни е во наредни сезони.
И Окс и Рамбо станаа покомплетни играчи од Волкот, за жал не гледам како Волкот би имал иднина во клубов освен ако не експлодира и не ја врати најдобрата форма од својата кариера додека Окс е повреден.

Нека ни е честито победата,па со лесно до финале.

Каков чуден тим сме,таман се врати Ремзи Ох се повреди,Ох се повреди ремзи се врати и така само си се вртиме во круг со играчиве никако да бидеме 100% комплетни.

Волкот веќе нема шанси да игра стандардно прв состав, единствено против некои утепани екипи. Еднодимензионален е за жал, како Полди шо е. У последно време може да се забележи како цела средина заедно со крилата трчаат ко коњи, нема веќе седење и чекање. Затоа Велбек ќе игра пред него, пошо кондиција ненормална има.

Дефиниција за сρеќен ден е κога се ρазбудуваш после победата над Јунајтед вечеρта и имаш бонус зошто Велбеκ ја ρешил утаκмицата [emoji106]

Дефиниција за сρеќен ден е κога се ρазбудуваш после победата над Јунајтед вечеρта и имаш бонус зошто Велбеκ ја ρешил утаκмицата [emoji106]

И кога ќе ти текне дека 500 страници треба да ги научиш бонбона до 1ви автоматски ти се гади.

Не знам за вас, јас вчера пукав од нервоза, денеска сум толку добро расположен, како некоја тежина од душата да ми падна, и сега ќе ме држи добро расположение цела недела (до В.Хем а се надевам и после)

Оваа победа дури ми дава надеж дека можеме да направиме подвиг и во Монако, зошто да не, победивме на тешки гостувања кај Јунајтед и Сити, зошто да не може и во Монако, не се па они толку фудбалска сила.

Дајте гиф од голот на Велбек. :)

Предлог за позадина на вашиот десктоп
Прегледај го приврзокот 116027

П.С. барав ваква слика од Емирати но никаде не најдов во ХД.

Zoran.jpg е тренерот така ? мислам наследникот на Венгер што ти си го замислуваш ?

Иначе ако не се повредува Окс и продолжи вака да игра, единствено нешто за Волкот ќе ми биде жал оти нема НИКАКВИ шанси на ваков Окс.

Абе дајте некој гиф од голот да ве ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom