Фан Клуб: Арсенал

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Новинар: ,,Дани честитки за голот, но зошто го прослави така против клубот во кој што ги направи првите фудбалски чекори, Робин Ван Перси не славеше вака по првиот постигнат погодок против Арсенал?

Дани Велбек: ,,Пред се благодарам, го почитувам Јунајтед и никогаш нема да заборавам што тиа направија за мене. Од Ван Перси научив доста многу претходната сезона тој е напаѓач од светска класа. Да тој не го прослави првиот погодок против Арсенал, но како славеше на последниот? Тој направи доста многу за Арсенал беше капитен на тимот, ја имаше својата најдобра сезона во кариерата. Го напушти Арсенал доброволно и дојде кај нас, ни помогна да ја освоиме 20-та Премиер-лигашка титула. Но кај мене е сосема поинаку, јас немаше да го напуштам Јунајтед, но кога дојде Ван Гал ми кажа дека не сум играч за Јунајтед, едноставно бев избркан како пес. Токму затоа го прославив погодокот. (y)
Има ли видео од изјавава?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Озбилно иднината на Тео у Арсенал е сомнителна.
Дај боже да е се средено со Венгер и дека го пази и сл.Ич нејкам да си оди Волкот,ептен од корист ќе ни е во наредни сезони.
И Окс и Рамбо станаа покомплетни играчи од Волкот, за жал не гледам како Волкот би имал иднина во клубов освен ако не експлодира и не ја врати најдобрата форма од својата кариера додека Окс е повреден.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Нека ни е честито победата,па со лесно до финале.

Каков чуден тим сме,таман се врати Ремзи Ох се повреди,Ох се повреди ремзи се врати и така само си се вртиме во круг со играчиве никако да бидеме 100% комплетни.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Волкот веќе нема шанси да игра стандардно прв состав, единствено против некои утепани екипи. Еднодимензионален е за жал, како Полди шо е. У последно време може да се забележи како цела средина заедно со крилата трчаат ко коњи, нема веќе седење и чекање. Затоа Велбек ќе игра пред него, пошо кондиција ненормална има.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Дефиниција за сρеќен ден е κога се ρазбудуваш после победата над Јунајтед вечеρта и имаш бонус зошто Велбеκ ја ρешил утаκмицата

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Дефиниција за сρеќен ден е κога се ρазбудуваш после победата над Јунајтед вечеρта и имаш бонус зошто Велбеκ ја ρешил утаκмицата
И кога ќе ти текне дека 500 страници треба да ги научиш бонбона до 1ви автоматски ти се гади.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не знам за вас, јас вчера пукав од нервоза, денеска сум толку добро расположен, како некоја тежина од душата да ми падна, и сега ќе ме држи добро расположение цела недела (до В.Хем а се надевам и после)

Оваа победа дури ми дава надеж дека можеме да направиме подвиг и во Монако, зошто да не, победивме на тешки гостувања кај Јунајтед и Сити, зошто да не може и во Монако, не се па они толку фудбалска сила.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Дајте гиф од голот на Велбек. :)

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Предлог за позадина на вашиот десктоп
Прегледај го приврзокот 116027

П.С. барав ваква слика од Емирати но никаде не најдов во ХД.
Zoran.jpg е тренерот така ? мислам наследникот на Венгер што ти си го замислуваш ?

Иначе ако не се повредува Окс и продолжи вака да игра, единствено нешто за Волкот ќе ми биде жал оти нема НИКАКВИ шанси на ваков Окс.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Абе дајте некој гиф од голот да ве ебам.

Kajgana Shop

На врв Bottom