Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не би да бразам ако иаме јак состав... Боро не се ни малце лоши.

Gabriel сигурно нема да добие место, се додека на научи Англиски, барем 3 збора. Белерин мислам дека ќе одмори и дека ќе тргни со Чејмберс. Го заборавивме некако него. Од миленик на некој тука, се запостави на клупа. Шчезни стартува. Одбраата е Пер и Кош, бидејќи Боро не се за потценување. Офанзивно не очекувам многу промени. Кокелан и Фламини можи да играат заедно, а напред со Озил, Тео, Росицки и Апком.[DOUBLEPOST=1423932140][/DOUBLEPOST]п.с Мислам дека и Гибс ќе стартува утре.

Брат доста веќе со твоите претпоставки, се што ќе пишеш контра иде, дај пиши дека ќе изгубиме од Монако и нема да стигнеме финале ЛШ и ФА куп :D

Брат доста веќе со твоите претпоставки, се што ќе пишеш контра иде, дај пиши дека ќе изгубиме од Монако и нема да стигнеме финале ЛШ и ФА куп :D
Сеа Венгер изјави дека со очите ќе комуницирале Габриел и Кош :pos:

Така рече Венгер, дека имал проблем со англискиот. Сака да експериментира, да не не чини скапо само ова. :P

Акцииште брао, Санти звер[DOUBLEPOST=1424017807][/DOUBLEPOST]папаппапаа Жиру :D

^не е папапапаа, туку на на нананана !:D

знам бе не беше ради песната него како ја закачи :D

иначе не е ни наннана туку лалаллала

небитно играат супер напред мислам дека 5ка ќе јадат овие

Се надевам дека после полувремево стариот свати дека Жиру мора да биде напред,и дека Волкот и Санчез се за крила а не за напагачи.И мене веке ми се здосади ова да го пишувам ама што да правам стварно многу ме нервира кога ги гледам како напагачи.
Ајде во второ уште еден брз гол и нека го става Акпом и уште некој младите околку 65-70.

баааги голем скок има франкенштајн.
8EvdF.jpg

Паметен жолт картон за Габриел. Се си мислев ако помини овај од Боро чиста гол шанса ќе имаше.

Не дека имаше некоја права опасност али колку елегантни ми се Габриел и Кош, браво! :bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom