Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кариерата на Диаби -
1.Моментот кога за малце не го уби на Џон Тери.
2.Повреди.
3.Голот против Ливерпул во Лига на шампиони.
4.Повреди.
5.Црвениот против Њукасл
6.Повреди...

Кариерата на Диаби -
1.Моментот кога за малце не го уби на Џон Тери.
2.Повреди.
3.Голот против Ливерпул во Лига на шампиони.
4.Повреди.
5.Црвениот против Њукасл
6.Повреди...

Диаби нема повеќе да заигра фудбал, барем не во Арсенал, неговата кариера е веќе на граница да биде прекината, да речиш дека ќе се опорави од сите повреди и ќе се врати, но може пред некоја година, колку има он веќе 28-29, тешко.

А страшен играч беше, и можеше да биде.

Абе Рамос одбил нов договор....Ќе го потпишиме :sneaky:

Само јас сум скептик за овој?
И само јас ли мислам дека не треба да му се даде договор на Кокелин,туку на лето да се пазарува ваков тип на играч,како бек-ап да е Артета и од трета овој Бјелик?

И само јас ли мислам дека не треба да му се даде договор на Кокелин,туку на лето да се пазарува ваков тип на играч,како бек-ап да е Артета и од трета овој Бјелик?

За овој бразилецов неам поима не сум го гледал, може ќе искочи добар може не.

За Кокелин не се сложувам, дечкото си заслужи шанса со натпревариве, дури и да не успее да се наметне како стандарден првотимец јас пре би го имал него како бекап наместо Артета само поради тоа што има потенцијал и години пред него.

Според изјавива на Венгер дури и него го изненадил сега со играва, мене посебно со дисциплината пошто не беше таков порано. А мислам и дека може да се подобри во пас играта.

Артета му отидоа годините а кокелин тек сега почнува. Подобро да се донесе некој и да си остане кокелин според мене, а овој бјелик додека дојде да игра саглам артета внучиња ќе чува ;). Сепак 17 години има а таа позиција бара искуство и дисциплина а ние уште не ни знаеме како изгледа саглам. Кокелин си е таман нека си седи....

Работата е што ни треба класа,докажан играч на таа позицијаМене повеќе ми се свиѓа нов мидфилдер,плус Артета како бек-ап само поради искуството и Бјелик како 3 измена со што би влегувал во понезначајните натпревари и во веќе добиени натпревари за да стекне искуство плус.
Ова на Кокелин е моментален блесок,не е доволно квалитетен да биде во Аренал,барем во тој Арсенал кој го сакаме сите ние,шампионскиот.

Кокелин е 23 години феноменален е , има квалитети за да стане врвен на таа позиција, борбеност, го сака тимот, со срце игра , за Артета и Фламини е измислен... Не можам да ја сфатам поентата да не се продолжи договорот на Кокелин а и плус од наша школа е. Колку и јак да се донесе на негова позиција Кокс заслужува да остане и да се бори за неа...

Последно уредено:
Оптимист сум за трансферов само поради солената сума што ја плаќа Венгер за бек ап дефанзивец.
Треба да се задржат и двајцата.Доколку еден од двајцата мора да оди, подобро е да се задржи Артета а Кок да се прати на позајмица.

Единствен сум што мислам дека глупости се ова за Кок ? Да се прати на позајмица или да не му се продолжи договорот? Не се докажа ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom