Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А дијамантче да си играме ?

-------Кок
Санти Ремзи
------Озил
Санчез Жиру

А дијамантче да си играме ?

-------Кок
Санти Ремзи
------Озил
Санчез Жиру
Според мене ова би било исплатливо пред три сезони. Денес скоро никој не игра класична формација со 2ца напаѓачи кои чекаат топки. Озил е бавен за оваа формација, Кок сам е малку за да спречи акција и офанзивно треба да биде ептен пасивен кога би напаѓале, додека Санти и Ремзи ќе треба да останат без здив за да покријат секаде.

Какви бре слатки маки? Венгер е на тешки маки да избори пласман во ЛШ. Олку закачено околу 4-то место не било добри 7-8 години кога во последните 2 кола се решаваше за 4-то меѓу Евертон, Тотенхем и Арсенал.

Се поизвесно е дека Хумелс ќе го напушти Дортмунд. Заинтересирани се Арсенал и Јунајтед, според мене поголеми шанси се да заигра за нас поради Мертесакер и Венгер.

Според мене ова би било исплатливо пред три сезони. Денес скоро никој не игра класична формација со 2ца напаѓачи кои чекаат топки. Озил е бавен за оваа формација, Кок сам е малку за да спречи акција и офанзивно треба да биде ептен пасивен кога би напаѓале, додека Санти и Ремзи ќе треба да останат без здив за да покријат секаде.

Какви бре слатки маки? Венгер е на тешки маки да избори пласман во ЛШ. Олку закачено околу 4-то место не било добри 7-8 години кога во последните 2 кола се решаваше за 4-то меѓу Евертон, Тотенхем и Арсенал.
Има дефанзивни недостатоци дијамантот но е единствена тактика кај што можат да играат најдобрите поединци на своите природни позиции.Може да се проба против послаби екипи или кога бркаме резултат.План Ц.:)
Најискрено, неверувам дека ке имаме проблеми да обезбедиме топ 4.[DOUBLEPOST=1421701905][/DOUBLEPOST]Не ми се верува за Хумелс.Паулиста од Виљареал потврдил дека се заинтересирани Арсенал за него.

На почетокот од видеото Карагер изјавува како вчера цела земја (освен Сити нормално), се радувала и била среќна на победата на Арсенал
Иначе, добра анализа од Невил исто така, како по обичај.

B7vl6gYCAAATsFg.png

Од страната има едно клипче со Анри,Невил и незнам тој уште едниот кој е и тоа што го кажа Невил ние и го направивме.
Вика: "Кога ние игравме против Арсенал моравме да се приспособиме на нивната игра за да ги победиме".
Ние се приспособивме на играта на Сити и ги победивме,но мора да се поентира тоа дека Венгер вакво нешто до сега нема направено,секогаш сакал да победуваме со нашата игра.

А овие стварно какви анализи прават на утакмициве алал да им е:cuc::bravobe:

Според СкајСпортс во преговори сме со Паулиста. Според јутјуб ми стои многу сличен играч на Косчелни.

Според СкајСпортс во преговори сме со Паулиста. Според јутјуб ми стои многу сличен играч на Косчелни.

Го сети по автоголовите против Барселона ? :)))) Слични се со Лоран ко така. :D Се шалам. Не најдов некој квалитетен клип од него, шо знам.[DOUBLEPOST=1421715481][/DOUBLEPOST]
fran-merida_1561125c.jpg

Кој прв ќе погоди, кој е овај лево кафе во Бт. има од мене. :)))))))) @Carter @Cannon @warmaster @zee German не важи за Вас. :)))))

Последно уредено:
Знаев дека знајш, заборајв да те клам во оние 4 души. :D

Добро, нели овај едно време ќе беше рамо до рамо со Фабрегас ? Сеа не ни можам да најдам кај игра. :D

Мех, не е интересно кога имаш на два клика одговор xD

Знаев дека знајш, заборајв да те клам во оние 4 души. :D

Добро, нели овај едно време ќе беше рамо до рамо со Фабрегас ? Сеа не ни можам да најдам кај игра. :D
се запусти, играше за некоја екипа во Бразил, летово му го раскинаа договорот(вајда оти бил тиња) и читав нешто дека ќе идел да игра за некој тим од Чемпионшип.

едит: тренирал моментално со Миделсбро, Кранка изјавил дека може ќе го потптишат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom