T
Todd Solondz
Гостин
А дијамантче да си играме ?
-------Кок
Санти Ремзи
------Озил
Санчез Жиру
-------Кок
Санти Ремзи
------Озил
Санчез Жиру
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене ова би било исплатливо пред три сезони. Денес скоро никој не игра класична формација со 2ца напаѓачи кои чекаат топки. Озил е бавен за оваа формација, Кок сам е малку за да спречи акција и офанзивно треба да биде ептен пасивен кога би напаѓале, додека Санти и Ремзи ќе треба да останат без здив за да покријат секаде.А дијамантче да си играме ?
-------Кок
Санти Ремзи
------Озил
Санчез Жиру
Има дефанзивни недостатоци дијамантот но е единствена тактика кај што можат да играат најдобрите поединци на своите природни позиции.Може да се проба против послаби екипи или кога бркаме резултат.План Ц.Според мене ова би било исплатливо пред три сезони. Денес скоро никој не игра класична формација со 2ца напаѓачи кои чекаат топки. Озил е бавен за оваа формација, Кок сам е малку за да спречи акција и офанзивно треба да биде ептен пасивен кога би напаѓале, додека Санти и Ремзи ќе треба да останат без здив за да покријат секаде.
Какви бре слатки маки? Венгер е на тешки маки да избори пласман во ЛШ. Олку закачено околу 4-то место не било добри 7-8 години кога во последните 2 кола се решаваше за 4-то меѓу Евертон, Тотенхем и Арсенал.
Според СкајСпортс во преговори сме со Паулиста. Според јутјуб ми стои многу сличен играч на Косчелни.
се запусти, играше за некоја екипа во Бразил, летово му го раскинаа договорот(вајда оти бил тиња) и читав нешто дека ќе идел да игра за некој тим од Чемпионшип.Знаев дека знајш, заборајв да те клам во оние 4 души.
Добро, нели овај едно време ќе беше рамо до рамо со Фабрегас ? Сеа не ни можам да најдам кај игра.![]()