Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150109/wenger-sanogo-will-go-out-on-loan

Кој не го изгледал пресот, мора да се види , комедии е стариов. :cuc::cuc::cuc: .

А иначе Полди кое лајно испадна тоа е чудо!!! Lukas Podolski accuses Arsene Wenger of a lack of respect after Arsenal boss fails to say goodbye before Inter Milan move Типов дефинитивно ко мал не добивал многу внимание, се избрука ептен.

Го напнаа на пресов за пушењето на Војче под туш:dudlac:(цигари), Венгер застана зад Војче. Хахахах али стариов онака, i dont listen to any father, mother ,grandmother or grandfather :pos::pos::pos: . Татко му на Војче коментирал за одбранава. :pos::pos::pos:
24832E8600000578-2901841-image-a-20_1420725785885.jpg

Per Mertesacker has 'agility of a rhino'

Шо се избрукал толку Полди, си кажа како шо било.Реално гледано лошо беше менаџиран од Венгер.
Комлетно истава ситуација беше и со Аршавин.
Па не е баш комплетно иста, Аршавин не беше кловн. :ojeaa:

Па не е баш комплетно иста, Аршавин не беше кловн. :ojeaa:
Ама ваљда и не бил најефикасен во тимот...
Не е ни битно шо бил и како бил Полди. Ако веќе се разделуваат, требале да се разделат како шо треба. У никој случај нема да го оправдувам Венгер.

Шо се избрукал толку Полди, си кажа како шо било.Реално гледано лошо беше менаџиран од Венгер.
Шо кажал бе Полди? Човекот е поглуп и од Андре Сантос.
Убаво пиша еден твитерџија, тоа што Полди не може да сфати зошто не играл во прв тим е една од главните причини зошто не играл во прв тим.

Подолски беше избрзан и тотално погрешен трансфер кога РвП не шитна. Не е лош играч, ама тотално погрешен играч за нашата игра. Џабе му плаќавме толкава плата сево ова време.

Абе синкир ние од џеб му дававме плата. Боже мој. Едно е јасно, секоја статистика е во негова полза, ние може да јадеме трици колку сакаме. На еден Бендтнер му дававме толку многу шанси за еден класа напаѓач, многу му биле 100.000 неделно. Се надевам ќе успее во друг клуб и ќе не отпадни од ЛШ, за некоја година.

B66YQ8TCAAArsb7.png
[DOUBLEPOST=1420817982][/DOUBLEPOST]Косиелни ќе игра утре ?

Последно уредено:
Џабе му е, пак ќе си остане запаметен ко најголем влекач што играл во Арсенал....

Со вакви слики покажуваш дека или не си го гледал Полди или не си многу попаметен од него.
Подолски е премногу лимитиран играч и тоа беше очигледно. Од друга страна нит е шпиц нит е крило.
Можам уште долго да набројувам зошто Полди не беше ни приближно добар да стартува во прв тим, ама веќе се е кажано и ме мрзи да се повторувам.

И нормално дека платата на Полди е важна, тој муабетот дека од џеб не ги даваме парите на некој мутав да му го вртиш, Полди беше еден од најплатените играчи иако беше јасно дека е далеку од доволно добар играч за да градиме тим околу него.

И за сликава само ќе ти кажам дека џабе ти е и 100 посто шут конверзија ако не знаеш и не можеш сам да си изградиш позиција и шанса за шут.
Треба да те потсеќам на очајните перформанси на Полди на неколкуте утакмици кога беше стартуван како шпиц?

Со вакви слики покажуваш дека или не си го гледал Полди или не си многу попаметен од него.
Подолски е премногу лимитиран играч и тоа беше очигледно. Од друга страна нит е шпиц нит е крило.
Можам уште долго да набројувам зошто Полди не беше ни приближно добар да стартува во прв тим, ама веќе се е кажано и ме мрзи да се повторувам.

И нормално дека платата на Полди е важна, тој муабетот дека од џеб не ги даваме парите на некој мутав да му го вртиш, Полди беше еден од најплатените играчи иако беше јасно дека е далеку од доволно добар играч за да градиме тим околу него.

И за сликава само ќе ти кажам дека џабе ти е и 100 посто шут конверзија ако не знаеш и не можеш сам да си изградиш позиција и шанса за шут.
Треба да те потсеќам на очајните перформанси на Полди на неколкуте утакмици кога беше стартуван како шпиц?

Ти самиот викаш дека Подолски не е класичен шпиц и јас се сложувам. Но, да напаѓаме играч кој е најмлад стрелец на селекција на Германија, и 3 најуспешен е стварно глупаво. Или мутаво. Ете гледам дека тој збор го употребуваш. Се сложувам и со тоа дека не е за кај нас, и дека имаше потрпосечни игри. Се сложувам со се, бидејќи и јас така размислувам. Но, не е до толку ѓубре како што го направивте погоре. Да речиш дека поглуп и од Сантос треба ти да си поглуп од нив двајцата, нели, за да знаеш до кој степен тие биле глупави. Но, во ред е. Учени сме да викаме дека има играчи кои треба да си заминат и можиме без нив за да после 1,2,3 или 5 години тие се вратат во конкурентен тим (Насри, Клиши, РвП, Цеск...) и за да освојат повторно титула пред нас. А ние ? Ние ќе ги чекаме совршените играчи, со совршен карактер, со совршени перформасни, со совршена хармонија за да освоиме ПЛ титула.

Поздрав

Ти самиот викаш дека Подолски не е класичен шпиц и јас се сложувам. Но, да напаѓаме играч кој е најмлад стрелец на селекција на Германија, и 3 најуспешен е стварно глупаво. Или мутаво. Ете гледам дека тој збор го употребуваш. Се сложувам и со тоа дека не е за кај нас, и дека имаше потрпосечни игри. Се сложувам со се, бидејќи и јас така размислувам. Но, не е до толку ѓубре како што го направивте погоре. Да речиш дека поглуп и од Сантос треба ти да си поглуп од нив двајцата, нели, за да знаеш до кој степен тие биле глупави. Но, во ред е. Учени сме да викаме дека има играчи кои треба да си заминат и можиме без нив за да после 1,2,3 или 5 години тие се вратат во конкурентен тим (Насри, Клиши, РвП, Цеск...) и за да освојат повторно титула пред нас. А ние ? Ние ќе ги чекаме совршените играчи, со совршен карактер, со совршени перформасни, со совршена хармонија за да освоиме ПЛ титула.

Поздрав
И кај е Насри сега?
Сити заради Насри и Клиши ги освоиле титулите? Дај не ме заебавај, уличарски муабети. Сигурен сум дека Насри со 2 раце би прифатил да се врати кај нас ако му се укаже шанса.
И дури и да освоиле титули заради нив, голем кур. Што се замараш со играчи кои не се дел од Арсенал наместо да се замараш со играчи кои се?

Ако мислиш дека Подолски е човекот со кој би иделе по ПЛ титула, стварно не знам што да ти кажам.

Лукас требаше мирно да си замине, а не да го прати ПР тимот да јаде гомна за клубот и Венгер за он да испадне жртвата.

И кај е Насри сега?
Сити заради Насри и Клиши ги освоиле титулите? Дај не ме заебавај, уличарски муабети. Сигурен сум дека Насри со 2 раце би прифатил да се врати кај нас ако му се укаже шанса.
И дури и да освоиле титули заради нив, голем кур. Што се замараш со играчи кои не се дел од Арсенал наместо да се замараш со играчи кои се?

Ако мислиш дека Подолски е човекот со кој би иделе по ПЛ титула, стварно не знам што да ти кажам.

Лукас требаше мирно да си замине, а не да го прати ПР тимот да јаде гомна за клубот и Венгер за он да испадне жртвата.

Џабе е да ти реплицирам. Ти поинаку гледаш на работите, за мене многу погрешен начин. Како бе, кај се Насри и Клиши ? Кој му донесе директна титула на Јунајтед во првата сезона кога РвП замина на Олд Трафорд со +30 гола во една сезона во сите конкуренции ? Можеби сега не гледаш како игра Цеск кај конкуренти ? Како да не гледам кога тоа се катастрофални грешки, лично на Арсенал? Лично на управата и на Венгер ? Не велам дека Полди можеше да им донесе титула на Арсенал, бидејќи на ваков Арсенал никој не можи да му донеси титула. Биди реален и кажи дека со ваков третокласен тим не можи да се освој ПЛ уште помалце ЛШ. Немој те молам. Од тоа не гледај кај другите тимови од то ние страдаме. Продававме играчи кои носеле титули на директни конкуренти.

И за крај, сите овие беа играчи на Арсенал, зато се замарам. Оти ми е криво. Криво ми да гледам успех во противнички тимови на играчи кои сум ги сметал за сопствени идоли во мојот тим. Епа, извини. Криво ми беше и коа РвП се радуваше против голот со нас и кога крена титула во првата година. Криво ми е што Насри крена титула, крена две титули. Криво ќе ми биди и ако Фабре крени титула. За него најпоќе. Сите тие беа наши играчи, и да беа кај нас 100% дека уште пред 3 години ќе ја освоевме ПЛ. Епа, извини другар, мене криво ми е.

Џабе е да ти реплицирам. Ти поинаку гледаш на работите, за мене многу погрешен начин. Како бе, кај се Насри и Клиши ? Кој му донесе директна титула на Јунајтед во првата сезона кога РвП замина на Олд Трафорд со +30 гола во една сезона во сите конкуренции ? Можеби сега не гледаш како игра Цеск кај конкуренти ? Како да не гледам кога тоа се катастрофални грешки, лично на Арсенал? Лично на управата и на Венгер ? Не велам дека Полди можеше да им донесе титула на Арсенал, бидејќи на ваков Арсенал никој не можи да му донеси титула. Биди реален и кажи дека со ваков третокласен тим не можи да се освој ПЛ уште помалце ЛШ. Немој те молам. Од тоа не гледај кај другите тимови од то ние страдаме. Продававме играчи кои носеле титули на директни конкуренти.

И за крај, сите овие беа играчи на Арсенал, зато се замарам. Оти ми е криво. Криво ми да гледам успех во противнички тимови на играчи кои сум ги сметал за сопствени идоли во мојот тим. Епа, извини. Криво ми беше и коа РвП се радуваше против голот со нас и кога крена титула во првата година. Криво ми е што Насри крена титула, крена две титули. Криво ќе ми биди и ако Фабре крени титула. За него најпоќе. Сите тие беа наши играчи, и да беа кај нас 100% дека уште пред 3 години ќе ја освоевме ПЛ. Епа, извини другар, мене криво ми е.
Како се тие трансфери катастрофални грешки на Арсенал?
Ај сега и ти забегуваш во носталгија и тотално забораваш на кој начин не напуштија Адебајор, Сеск и РвП.
Сериозно сакаш да ми сугерираш дека Венгер не извлече максимум од Сеск и не го задржи колку што е можно повеќе? Ти дали воопшто се сеќаваш на последните 6 месеци на Сеск во Арсенал?
Или изјавана на Робин дека плановите на клубов не се доволно амбициозни. Од немање амбициозност ги купивме Озил и Санчез, нели? Заради пари си замина он, го заболе за амбиции.

Ама лесно е да се криви Венгер за се и сешто, да беше некој друг ќе ги задржел сите овие играчи и секоја втора сезона ќе освојувавме ПЛ или ЛШ. Ај поздрав.

just imagine

РвП
Санчез Озил Волкот
Фабрегас Вилшер/Сонг
Гибс Пер Косчелни Дебуши
Шчезни

Сме можеле..

ти беше таму па можеш да потврдиш дека тоа што го кажал било точно??? се дур не се слушне и другата страна (во случајов Венгер), муабетов е на ниво на рекла казала и плачки по новини

и друго не мислите ли дека да беше Полди тоа што сите овде го правите (вадите статистики и др. слики), дека ќе заминеше во некој поасолен тим а не во еден факинг Интер, па да беше толку добар немаше и Баерн да го шитнат и да замине во тим што се бори за опстанок (без разлика што тоа бил негов тим од детството), пак немало интерес од сериозни клубови[DOUBLEPOST=1420836499][/DOUBLEPOST]еве ви една добра реченица за сите љубители на статистика

Gilles Grimandi: “Statistics enable people with little knowledge to exist”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom