Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кокелин е многу зелен, во еден момент во наш шеснаесетник кога почна да пцуе па уште во кадар го даваат, без срам и перде два пати вика shut your fucking mouth. Иначе игра сосема океј само треба да се види со некоја поцврста екипа како ќе се држи, мое мислење е дека не е доволно гломазен. Мислам дека треба и Шезни да отседи некој натпревар на клупа за да се мотивира малку дека претходниот меч иде на негова душа и тоа со директен конкурент за 4то место. И денес пофалба за Росицки и за Казорла (y)

Нема култура. То е. И Кион караше на времето, али беше авторитет. Кокелин е никој и ништо.

Иначе Венгер ми ги чита мислите за Тео:
There were some positive signs because he was dangerous. You could see that he has not lost the quality of his runs and he looked dangerous. He lacks a little bit of competition and is not used to challenges but that will come. He has been out for a year. For what he has done after being out for a year, it’s quite positive.

А ова најпоќе ме нервира, ко ќе го кажи. Шо го боли за другите ? Нека си гледа за себе. А тој е моментално зад 5 екипи, кои се преднего иако повеќето изгубија или на 28ми или 1ви. Ко ќе речи некогаш Мурињо дека е војаер, до негде е и во право.

Honestly, I analysed this Christmas period a bit and we played on December 21, 28 and January 1 away from home. I looked at all the teams that played the 28th and the 1st away from home. That means the two consecutive games, none of the teams won. Nobody. We had three away games out of four and I think we took more points than anyone else, even if we were very disappointed at Southampton. In the schedule over Christmas, nobody won on December 28 and January 1.

on whether any midfielders could return next week…
Mathieu Flamini could be back, Aaron Ramsey has a little chance. Nobody else. Mikel Arteta will be longer. I think Flamini should be available for selection and maybe Ramsey has a little chance to be back.

Не знам што значи тоа „longer" за Артета, оваа сезона Артета не може да скрпи три утакмици по ред да игра, тоа ми дава колку-толку надеж дека ќе видиме нов играч од средниот ред во јануари.

Секоја чест за момците, солидна победа, не ја гледав си чекам хајалтс на официјалнава да излезат.

Алксис Ѕвероина, дај уште некој од Чиле да купиме, не се трошат овие...пу пу пу да не го урочиме.

Го одмараа Војче, или седнат е на клупа по мечот со Саутемптон?

Счезни секако немаше да брани во купот, но има некои шпекулации дека добил „третман“ од Венгер после порaзот од Саутемптон.

Ете го проблемот зошто не сме успешни. Играчите на Челзи добиваат „третман“ од Ева, овие нашите од сенилен 65 годишен француски педофил.

А Жиру од кој добива третман?

Сам себеси си дава третман. Не ти текнува на рекламата кај шо кажа дека " He can't help it that he's gorgeous " :facepalm: :D

Кокелин одамна можеше да фати место да не го кинеа повредите. Инаку мене одамна ми се свиѓа, плус може да игра и како дефанзивец, Венгер тоа обожава и мислам дека затоа не се откажува од него.

Сепак таа позиција што ја игра потребно е искуство и зрелост, интелегенција (фудбалска) за таа позиција има, само искуството му недостига, но мислам дека доколку добива поголема минутажа наредна година има голема шанса да ни е клучен играч. Е сега имаме проблем што треба да чекаме пак... за таа позиција до догодина но ако размислиме дека оваа е сјебана нека се тера со него. Сепак подобар избор е од Фламини според мене, а артета ќе го нема подолго така да нека му се даде шанса.

BTW Мислам дека Белерин>Чемберс....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom