Можеби најголемата грешка на Венгер денес беше што го извади Жиру место Велбек. Жиру е подобар играч од Велбек, подобро ќе ја држеше топката во противничкиот дел, со тоа ќе отвараше простор за контри на Казорла и Санчез, ќе бранеше многу подобро од прекини и корнери (можда и голот ќе го одбранеше на Шкртел).
Ако некој залута од страна и ги чита постовите овде најверојатно на секој трет пост ќе скрола горе да види да не е по грешка во ФАН КЛУБ: Арсен Венгер.
Не го оправдувам, ама темава е подобра ако има конструктивни постови наместо
Венгер иди у пички матер
Венгер сенилен старец
и остали.
За мене големата грешка што ја направи на крај е што не им сугерираше да застанат на статива играчи, 96та минута, се браниме со сите во 16терец, мора да стои по еден играч на двете стативи.
А шо очекуваш кога ги пикнаа у ќоше ко демек играат против Реал, а не против мизерниот Ливерпул. Башка примаат гол у 97ма минута со играч повеќе...
Ја глеав ов голот на Жиру, значи негде од 60та минута и Стерлинг лом не напраи по нашата десна страна...
Ако е Чејмберс спор во однос на Дебуши тогаш смени им ги позициите мајку му стара...
Стерлинг му дава на Кутињо и овој има време и едно кафе да испие па да се намести и да шутира. Имавме среќа што лошо шутираше...
Лукас гол ќе ни дадеше, Лукас бе ејјјј.....
Реков на почетокот „мизервниот Ливерпул“ ама овие се уште помизерниот Арсенал...
Не се секирајте, наредна ни е КПР дома, ќе ја тепаме таа ваљда, В.Хем игра со Челзи наредно, тие губат и после играме ние со В.Хем за дуел за четврото место на полусезоната.
Нападот е најдобра одбрана, требаше волкот и подолски да ги стави наместо велбек и чамбо. Ќе ги убиевме со уште два гола. Чејмберс не го бива против брзи играчи. Не уби стерлинг со пробиви. Инаку одамна не сум видел да имаме толку неупотреблив играч како велбек. Цел натпревар како со 10 души да играа. Нерешениов резултат иде на душа од венгер, сенилен старец, една измена не погоди, ќе се бранел 20 минути со играч повеќе.
Подобро што не сум гледал денес....Само нервози читам тука....
Катастрофа, со играч повеќе играле и да не знаат да завршат натпревар......Ебате муфљузите, цело време исто па исто....[DOUBLEPOST=1419198313][/DOUBLEPOST]Овој Пер почиња на живци да ми иде, нека си иде на лето ебате штаката.....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.