Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе,уопште не го бранам Казорла.У право си за тоа,сакав чисто да те подбуцнам. :) Иначе Казорла не е првотимец. Тоа што се наоѓа во првиот тим е поради повредите.Калум прв состав е? Мартинез? :)

Vidi vaka, od 20 mecha sezonava 85% se dvata vo prv sostav, taka da, momentalno se prv tim, osven normalno Martinez. Taka da, ako mene me prashuvash se prv sostav. Toa deka se povredeni igrachi e druga prikazna. Momentalno igraat ovie dvajca prv tim, ali poslednite dva mecha na Santi se navistina odlichni. Normalno deka kje go pofalam koga e odlichen. Problemot e shto osven Alexis nemame drug koj igra, eve,da receme vo vrvna forma, a za da bideme na vrvot ti trebaat barem 3-4ca takvi.

Не гелдав .....Али 3 бода сме мрцнале, фантазии. Мерак ми е за Санти што изиграл добро исто ко и Ремзи.

Иначе види го и легендава со асистенција....:drk::drk:

Навистина вчера Анри ја зафрши фудбалската кариери?

Клоп да го замени Венгер хмм:confused: никад погледнете на Дортмунд што му се дешава :facepalm:

Ама Дортмунд дур Баерн трошеше брда пари освои и Бундес и куп, башка дојде до финале на ЛШ. На страна тоа што игра многу лошо во Бундес сезонава, ипак во ЛШ игра доста стабилно и некако најдобар кандидат за после Венгер е он.

Најјако ќе биде да освојат ЛШ а да испаднат од Буднесот,ќе го сакате Клоп во таков случај? :D

Vidi i sega ne go sakame, tuku samo kazhuvame idei, onaka... Inache mene Pep mi e top trener, i nego bi go sakal za posle Wenger. Ali Klop go sakam poshto mozhi da bidi dostapen, i realna opcija za Arsenal, a Pep ne tolku. Inache Pep go igra mozhebi najubaviot fudbal vo Svetot, i so Barca, a bogami i so Baern sezonava.

Јоаким Лев бе :) или некој не толку експониран. Само тоа ни е решение. Големи имина за тренери не. Кај многу пари ќе бараат за плата па и поголеми примадони од играчиве се

Јоаким Лев бе :) или некој не толку експониран. Само тоа ни е решение. Големи имина за тренери не. Кај многу пари ќе бараат за плата па и поголеми примадони од играчиве се
нема никакво искуство од менаџирање клубови:(

Arsenal facing left-back crisis ahead of Southampton clash after Kieran Gibbs and Nacho Monreal sustain injuries

:tapp::tapp::tapp:

Ако Начо играше централен, Подолски нека го играат бек сега. Фламини би ја покривал таа позиција,но штета што немаме друг ДМ..:facepalm:

може да играме со тројца у одбрана:Чемберс,Мертесакер,Кошелни:D

http://tocka.com.mk/2/144181/kraj-na-edna-velicenstvena-kariera-100-stranici-posveteni-na-tieri-anri

Угледниот француски спортски весник "L'Equipe" посвети дури 100 страници за францускиот фудбалер Тиери Анри кој најверојатно го одигра последниот натпревар во неговата кариера.

http://www.getfootballnewsfrance.com/2014/thierry-henry-mania-in-this-weeks-lequipe-magazine/

Легендата стави крај на играњето фудбал.
Мислам дека треба достојно да биде забележан овој момент од нашиов фан клуб.

Мислам дека за голем дел од нас тука и тој е причината за нашето поврзување со овој клуб (барем за мене е така).
Секоја чест за неверојатната кариера во која освои се што можеше да се освои :cuc::cuc::cuc:

I am taking this opportunity to announce that unfortunately Saturday was my last game for the New York Red Bulls. The decision has always been that I would leave after the duration of my contract and although that was never going to change, I didn't want it to distract from the progress of the team.

I have immensely enjoyed my four and half years here and would like to thank everyone involved with this club who has made my time here so enjoyable.

Thanks must go particularly to Erik Soler, Hans Backe, Gerard Houllier, Andy Roxburgh, Mike Petke, all my team mates, the technical staff, medical staff, all the personnel who work for the Red Bull organisation, the MLS and of course the owner Mr Mateschitz whose vision and passion brought me to this wonderful city.

A special mention must go to the Red Bull fans who have supported this team through the good, the bad and the ugly times in the sun, rain and snow. You guys have really meant a lot to me and thank you for all your wonderful support.

I will now take the next few weeks to reflect and decide on the next chapter of my career.

Thank you all

Thierry Henry

Постот на Анри на неговиот официјален профил на фб.:cuc::cuc::cuc:
Ајде те чекаме пак кај нас :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom