Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доколку Шурле е во свој елемент нема што да бараме против Челзи.Таква фудбалска величина во зенитот од својата кариера неможе да се сопре кога има свој ден.Ако излезиме со Кокелин/Фламини на мостот, не сакам да замислам шо Фабрегас и Шурле ќе ни направат. Хорор ќе биде тоа. Уште од сега страв ме ваќа. 6 првотимци повредени (Волкот, Артета, Ремзи, Жиру, Дебуши, Вилшир ?).
Камо среќа да паркираат автобус ке си ја пимпламе 90 минути и ке си се вратиме со бод.Мене ми е страв од пресинг врз Фламини.Очекувајте слична утакмица како против кокошките.Сигурен сум дека Мурињо ќе го паркира танкерот и ќе чека на контра. За петарда не очекувам,но ајде прво да видиме што ќе покажат нашите против турците.![]()
Можеби е бавен,но е одличен читач на игра еден на еден.Еден од најдобрите моментално на негова позиција по оваа карактеристика.
Да, убо ја прочита лани на Стемфорд. Перфектно.Шала на страна, Пер е добар за со мали екипи кои чекаат на контра напад, а никако не е за екипи кои играат брз фудбал (Ливерпул, Јунајтед, Челзи, Сити). Тоа е главната причина што од кога дојде Пер немаме победа над екипи од топ4, особено лани. Лесно примаме голови и неговата тромавост максимално ја користат лани Вилијам, Навас, Стерлинг, Агуеро...
Кој беше лани добар на Бриџ,на Енфилд или на Етихад?