Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ja vrtite ne se sekirajte :) Ozil igra na prirodna pozicija ke vidite aega so se vika maestro :)

Фламини племе да ти ебам, шо мораше да се вратиш, ја имавме победата у рака, но ајде да речеме дека и бод не е лошо но не е ни добро. Позитивно од сето ова е што стварно не игравме лошо, убава течна игра имавме денес.

Ги домниравме кокошкиве.
Окс, Чемберс, Кош , Озил меѓу најдобрите. Алексис разоча.
Брееееј криво ми е на ваква игра да ни земат два бода.....

Голем кикс е што не го тепавме ваков Тотенхем. Не требаше да примиме гол. Баш после 15 минути игра му викав на татко ми дека не знам како би можеле да примиме гол од овој Тотенхем и тогаш дојде повредата на Артета и продуживме да играме со 10 играчи. Едвај чекам Фламини да си оди наредна сезона. Тогаш почнаа и неколкуте напади на Тотенхем на кои добро се одбранивме. Се знаеше дека ќе дадеме барем еден гол, ама штета за повредата на Артета, со 10 играчи тешко се игра.

Ако го играме Фламини наредна утакмица против Челзи само чудо би не спасило од пораз.

По наредната утакмица со Челзи (каде воопшто не очекувам победа) мораме да почнеме да победуваме повеќе, имаме низа на утакмици каде немаме дерби и треба да насобереме бодови.

Сепак во само осум кола на почетокот на сезната играме со Евертон, Сити, Кокошките и Челзи.

@Carter ако игра Фламини со Челзи само чудо би не спасило од тежок пораз како лани, а пораз секако ќе доживееме. Недисциплинирано, споро и некреативно човече, се излажавме на првите утакмици кога се врати демек агресивен е на теренот, но од таа агресивност произлегуваат само еден куп картони и суспенции и тоа не го покрива фактот дека човекот е фудбалски глуп- дибек.

Abe videte vaka, barem nemame poraz, to e pozitivnoto. Abe koe pozitivno be trkala edni. Posle 6 kola kje imame duplo poeni zad liderot. Ne znam kako mozhi da rechite pozitivno, koga ne pobedivme vaka ochaen Totenhem i to na Emirati. Dosta ni e 4to i sezonava, a i realno nemame kapacitet za povekje.

Abe videte vaka, barem nemame poraz, to e pozitivnoto. Abe koe pozitivno be trkala edni. Posle 6 kola kje imame duplo poeni zad liderot. Ne znam kako mozhi da rechite pozitivno, koga ne pobedivme vaka ochaen Totenhem i to na Emirati. Dosta ni e 4to i sezonava, a i realno nemame kapacitet za povekje.
Не заебавај и ти имаме шанси и за трето.:D

А демек за нешто друго се бориме, ако изгубиме наредното коло дефинитивно ќе бидеме у трка само за 3/4 место, евентуална победа или барем реми и може да се надеваме да изненадиме нешто, но немаме доволно играчки кадар, ни во одбраната, но во средниот ред, а и во нападот каде да речеме сме најдобро покриени.

@Carter ако игра Фламини со Челзи само чудо би не спасило од тежок пораз како лани, а пораз секако ќе доживееме. Недисциплинирано, споро и некреативно човече, се излажавме на првите утакмици кога се врати демек агресивен е на теренот, но од таа агресивност произлегуваат само еден куп картони и суспенции и тоа не го покрива фактот дека човекот е фудбалски глуп- дибек.

Секогаш сум оптимист. :)

Венгер кажа дека Ремзи и Артета се повредени за натпреварите со Челзи и Галатасарај. Вилшер не се знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom