Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Глуп медицинкси тим, за к.р не го бива.....Ко Кош лежеше на трева 5 минути и очекуваа дека ќе биде спремен....Катастрофа.

Не му е денот на Санти.....Грешни пасови на кило. Ајмо Кембел ин.

Аууу колку Мертесакер е спор и тромав. Аууу не е можно да игра во тим кој сака да биди шампион во ПЛ. Лев го увиде тоа на време, па од кога го седна на клупа Германија доби на брзина во последната линија.

Венгере те молам просветли не што гледаш во Саного. Молим те, пушти некој знак, барем нешто. Фламини :facepalm:

Се на се, уште едно очајно прво полувреме во ист ранг како со Евертон.

Јас би сменал вака: Саного и Озил аут, Подолски и Окслејд ин.

Никогаш не секам да критукувам уште на полувреме но ми се лоши од помислата дека Саного треба да е прв напаѓач на Арсенал пола сезона, ја најозбилно не знам шо му е на Венгер со овој, па не може сите црнци од Франција да станап Виера и Анри.

Алексис е ѕверче, добра игра, но на целиот труд на Санчез и Ремзи, нас очајно ни треба предатор во 16-никот, со овој уметничкиот лизгач напред џабе е се.

Од Саного млад ќе си умрам, ко некој коњ ги прифаќа топките. Имаме среќа што топката се одби при голот, инаку не гледам како освен со соло акција и шут од 20 метра би дале гол..

Абе оди таму оствари си го сонот, биди поштар, не тука фудбал ќе ми играш.:mad:

Не ме нервира толку Саного колку што се гушат Казорла, Озил и Ремзи во средината. Ко на кола кога ќе му затнеш ауспух ми изгледа. Се гледа Санчез лево како крило одлично ја шири играта овие тројца ќе се потепаат кој да биде во средина. Гнабри подобро би изиграл десно крило во моментов (кога би бил)

Реми отишол у Челзи а? И сега ќе биде џа или бу, или ќе го се нервираме со Саного или ќе го гледаме Фалкао во наш дрес ( се занесувам малце од очај)

Глуп медицинкси тим, за к.р не го бива.....Ко Кош лежеше на трева 5 минути и очекуваа дека ќе биде спремен....Катастрофа.

Не му е денот на Санти.....Грешни пасови на кило. Ајмо Кембел ин.

никој друг освен склеротичнион на клупа не е крив за голот

Незнам што пцуете по Пер.Пцујте по Венгер и само Венгер на почеток сезона.Од каде оваа формација,каде со Саного и Фламини,каде со овој медицински тим.Се чека 5 мин да го оправат Кош цело ова време играме со играч помалку па и откако влезе влезе ко далтонист.И може ли некој да му каже на Алексис да не се дрибла сам и да научи да подава зошто дефинитивно незнае да подава.
Важно уште многу време ќе играме вака млитаво , се додека не се смени формацијата.

Ххахахаха Сонг отишол во Вест Хем.....:pos::pos::pos:

А судијана кога мисли да му даде жут на седмицана на Лестер не знам.,...Се уби од фаули правење прво а си продолжува и во второ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom