Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
.. после оваа утакмица, Казорла неќам да го видам повеќе прв тим.

Вилшер го извади, наместо Окс да влезе место Казорла. Ма не ме интересира што ќе кажете за Вилшер, Казорла не знаеше кај оди, нит па можеше веќе да оди. Се изнагреши за сите пари. Со враќањето на Озил и Волкот, очекувам да загрее клупа добро, а Окс да добива повеќе шанси.

За овие 2 год. ме нема вака напнато ко денес.

Лош беше, како што беа лоши и сите во нападот, ама јас сфаќам зошто излезе Вилшер, а не Казорла. Едноставно, во тој момент повеќе ни требаше играч кој ќе заебе неколку топки со такви подавања, шутеви или дриблинзи, а притоа би можел да реши утакмица, отколку играч како Вилшер вчера, кој ќе подаде на првиот слободен играч и нема да се обиде да ја разбие одбраната на Кристал Палас.

Абе мене ми е јасно ама јас пример секогаш би го одбрал јунајтед или евертон или било кој англиски клуб во топ 7(pun intended) пред фенербахче пример или некој друг треторазреден тим од ЛШ дека во премиер лига има највеќе место за напредок
Сериозно би го одбрал Јунајтед ?
Јас никогаш, пре би играл во трета македонска лига отколку за педерите.

Лош беше, како што беа лоши и сите во нападот, ама јас сфаќам зошто излезе Вилшер, а не Казорла. Едноставно, во тој момент повеќе ни требаше играч кој ќе заебе неколку топки со такви подавања, шутеви или дриблинзи, а притоа би можел да реши утакмица, отколку играч како Вилшер вчера, кој ќе подаде на првиот слободен играч и нема да се обиде да ја разбие одбраната на Кристал Палас.

Против тимови што се бранат како Палас, мислам дека Окс би бил каде каде попродуктивен од Вилшир...

Нешто за Гибс ?

Само немој да ми речите дека ќе го гледаме Монреал таму. :facepalm:

Е што сакам Џоел да игра прв тим у вторник :love:.
Не треба да се плука по никого, зимаме 3 бода и си :свиркам:. Кога ќе се вратат германциве има да праиме пуздер.
Него у вторник еден познаник ептен ќе сака да ни брцне голче...:D

Е што сакам Џоел да игра прв тим у вторник :love:.
Не треба да се плука по никого, зимаме 3 бода и си :свиркам:. Кога ќе се вратат германциве има да праиме пуздер.
Него у вторник еден познаник ептен ќе сака да ни брцне голче...:D

Дембом Бом? :D :D

Нешто за Гибс ?

Само немој да ми речите дека ќе го гледаме Монреал таму. :facepalm:

Начо вчера одигра супер од коа влезе... мене ама ич не ме плаши таа позиција.

zp_25_3053.jpg

Кош :pos::pos:

zp_12_2321.jpg

Коленцево соголено.

Начо вчера одигра супер од коа влезе... мене ама ич не ме плаши таа позиција.
Мене ите како ме плаши. Да, добро изигра против Палас. Шо ќе праваиме против Евертон, Ливерпул, Сити? Подобар е во офанзива од Гибс ама во дефанзива е :sick:

Играчиште ќе е ! Се надам Венгер нема да го седне на клупа :unsure:
https://vine.co/v/M3ABbw2XUdv
Кевин Манолас наводно на медицински у Арсенал
Сумњива е работата, ББЦ и Орстајн ги нема да се изјаснат

Последно уредено:
Против тимови како Палас, кои се бранат со 11 луѓе на 20 метри од голот потребно е ако бркаме резултат како вчера да се играат и Жиру и Саного.

Сериозно би го одбрал Јунајтед ?
Јас никогаш, пре би играл во трета македонска лига отколку за педерите.
да. Јебига професионалец си и треба да размислуваш на кариера, а не за кој тим навиваш. Ќе бираш од тие што ти се избор..

Играчиште ќе е ! Се надам Венгер нема да го седне на клупа :unsure:
https://vine.co/v/M3ABbw2XUdv
Кевин Манолас наводно на медицински у Арсенал
Сумњива е работата, ББЦ и Орстајн ги нема да се изјаснат

Ама ЌЕ. Нас ни треба за сега. Се надевам дека Венгер ќе донесе некој искусен играч. и нема да се потрпре на Чејмберс кој се на се, нема ни 20-30 меча во Премиер лига во кариерата. Мора да се донесе искуство во тимот, особено на најктиричната позиција ДМФ.

Ама ЌЕ. Нас ни треба за сега. Се надевам дека Венгер ќе донесе некој искусен играч. и нема да се потрпре на Чејмберс кој се на се, нема ни 20-30 меча во Премиер лига во кариерата. Мора да се донесе искуство во тимот, особено на најктиричната позиција ДМФ.
Артета ни е искусен :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom