Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со Кедира да не е прикривање за друг ,,бомба-трансфер''? :D

На Арсенал.ком имаат прикажано некое сликање на Пума, каде меѓу другите, го има и Вермален на две слики. Ми делува дека сепак нема да го пушти Венгер сезонава.

На Арсенал.ком имаат прикажано некое сликање на Пума, каде меѓу другите, го има и Вермален на две слики. Ми делува дека сепак нема да го пушти Венгер сезонава.

Многу јасно е дека не го пушта Венгер, само по негово барање како ван пуси може да замине ако сака да биде омразен во иста мера ко дотичниов, насри и компанија....

271316-alex-oxlade-chamberlain-robin-van-persie-and-aaron-ramsey.jpg

Пред две години..

Преквалитетен е Вермален за да седи на клупа и да им биде резерва на Мертесакер и Косиелни. И реално греота е таков играч да биди вечна резерва. Али па не го сакам ниту во Јунајтед. :D

Honigstein tells BBC Radio 5 Live that Khedira wants to join Arsenal. No real surprise

Чичо почна да прави германска колонија у Арсенал...

Нека потпише Кедира и уште еден шпиц, па има да гриземе појако и од суки

Ова со Кедеира се повеќе почнува да ми мириса на Игуаин лани

Шо праеме сеа ова со Кедира ништо не бива изгледа
Само да не останеме на Артета прв избор :unsure:

Шо праеме сеа ова со Кедира ништо не бива изгледа
Само да не останеме на Артета прв избор :unsure:
Ако не се питпише ништо во наредната недела две, најверојатно ќе се чека трансфер дедлајн денот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom