Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Mоментално најсреќниот за овој трансфер е

Нека е со среќа.
На ред е Кедира. :sneaky:

Ако не Кедира, онда Шнајдерлин, ако не тој ..... ДИАБИ!!

Каков Шнајдерлин бе,со Шнајдерлин сакаме да стануваме шампиони. Не се станува така. Потребно е име,ѕвезда.Тоа се бара.

Каков Шнајдерлин бе,со Шнајдерлин сакаме да стануваме шампиони. Не се станува така. Потребно е име,ѕвезда.Тоа се бара.
извенете вака што се мешам.
Ама и Шнајдерлин е одличен фудбалер. Плус игра веќе во Англија, а може да се земе за солидна сума и нема да бар акојзане колкава плата.
Кедира знае многу напред а излегува и да остава празен простор позади.
Али Бендер би бил полн погодок, незна зашто Венгер по него прво не тргне па после другите двајца.

Шнајдерлин бар игра деструктивец во својот тим, Кедира не игра тоа тој е b2b како Ремзи кај нас, Алонсо им е деструктивец во Реал.

Кога можеше еден Артета на 80 год. од Евертон кај што играше малтене позади напаѓачи, да игра најдефанзивно што може во средниот ред на Арсенал, зошто да неможе Кедира?

Честито нека ни е Дебуши, по 16ти пат и да продолжат со ова темпо. Голман + Кедира :)

Јас викам, кој сака нека е, само да не е Артета, озбилно повеќе Диаби би го играл ДМ иако ни него не му е тоа позициајта ама барем е физички поснажен од ветрушката.

Многу повеќе сакам да дојде Шнајдерлин/ Бендер. Мислам дека со многу поголема желба ќе играат.
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk

Кога можеше еден Артета на 80 год. од Евертон кај што играше малтене позади напаѓачи, да игра најдефанзивно што може во средниот ред на Арсенал, зошто да неможе Кедира?

Честито нека ни е Дебуши, по 16ти пат и да продолжат со ова темпо. Голман + Кедира :)
Сакаш да ми кажеш дека Артета е асален деструктивец?

Сакаш да ми кажеш дека Артета е асален деструктивец?
Сака да каже дека кога човек со тапа физикус може да игра деструктивец зашто да не и Кедеира што е 10 пати поснажен од Артета. Не гледам кај спомна асален

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom