Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
нека го земе Бендер сега, или Кедира ако веќе има вистина во шпекулацииве дека не сака да го продолжи договорот со Реал, и НИКАКО не смее да го продаде Вермаелен ОСОБЕНО не во Јунајтед! :mad:, и ќе го имаме најдобриот состав во последниве 10 години, веројатно многу блиску до The Invincibles :cuc:

Ако гледаме на тоа дека Дебуши е done deal, мислам дека е најреално да дојде Кедира. Веќе има тројца другари тука, првотимскиот статус и не му е многу далеку, така да.. очекувам!

Да беше купен Санчез негде во август месец, ќе речев дека тоа е тоа. Вака.. чичко Венгер сигурно ќе не израдува со уште нешто..

ConsiderThis.jpg

При фит Дијаби, Кедира би бил сувишен...

Ако ме прашувате мене,не ми се допаѓа овој трансфер,но нека е за арно.Да дава голови и асистенции и да му помогне на Арснал да стигне до ПЛ/ЛШ.

Ако ме прашувате мене,не ми се допаѓа овој трансфер,но нека е за арно.Да дава голови и асистенции и да му помогне на Арснал да стигне до ПЛ/ЛШ.

Не бе Жиру подобар трансфер беше :icon_lol:

Со среќа нека ни е трансферов, и да ни донесе многу радост на нас фановите во наредниве сезони (y)

Ако по утрото се познава денот, тогаш не чека супер трансфер период :)

http://news.arseblog.com/2014/07/report-wengers-private-meeting-seduced-sanchez/
По којзнае кој пат се потврдува фактот дека играчите (кога имаат повеќе опции на маса) го бираат Арсенал токму поради тоа што сакаат да работат со Венгер
Истото беше и претходно и со Озил, и со Ремзи и многу други.

Не гледајте скиллс во барса.Одсекогаш мислев дека нема да им одговара во играта. Гледајте го во удинезе што правеше со по слободна игра :icon_lol:

А кога ќе ми текне каква беше атмосферата пред 2-3 лета. Летото кога ги продадовме Насри и Фабрегас, 8-2 од Јунајтед, само Жервињо како засилување, па наеднаш пет фудбалери од кои денес само двајца се покажаа како горе-долу успешни трансфери.

Или најлошото лето пред две години, РВП ја даде фамозната изјава дека нема да го продолжи договорот, сите во паника, се бараа оставки на бордот, Газидис и Венгер, Усманов ја користеше ситуацијата и тој пишуваше некое писмо, сакаше у цела гужва да го преземе клубот, на крај отиде РВП во Јунајтед, атмосферата беше мрачна како никогаш претходно.

Ех, старите добри времиња.

Претходно имаше едно клипче, ама ова као снимани на лице место. Доста добро изгледа изведено ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom