Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Последно шо читав на фб за Мората е дека Реал бара 24 М, ама ќе се согласел и на 14-20 М ако има бај-бек клаузула. Колку и да сакам да го видам во Арсенал, ипак 24 М па дури и 14 М мислам дека е многу...

Отиде Цеск у Челзи :(

Firstly I would like to thank everyone at FC Barcelona where I enjoyed 3 wonderful years. It was my childhood club and I will always be proud and honoured that I had a chance to play for such a great team.

I do feel that I have unfinished business in the Premier League and now is the right time for me to return. Yes, everyone knows that Arsenal had the first option to sign me. They decided not to take this option and therefore it wasn't meant to be. I wish them well in the future.

I considered all the other offers very carefully and I firmly believe that Chelsea is the best choice. They match my footballing ambitions with their hunger and desire to win trophies. They have an amazing squad of players and an incredible manager. I am fully committed to this team and I can't wait to start playing.

It was extremely important to me that this transfer was completed before the World Cup so that my mind will only be focused on hopefully helping my country try to retain the trophy.

Зошто баш Челзи,за уште повеќе да пропадне? Нему му одговара пас-игра а не метар-два до штоперот.Само да не испадне како Мата и да си заебе кариерата.Еве самиот призна дека сакал во Арсенал,чим бил одбиен значи се спрема класа играч. :)

Абе Мората ќе го биде или слабо?Глеам Реал сигурно го продава летово.....

Јувентус се одкажа од Мората, така да останавте само вие во трка за неговиот потпис

нека крши глава, иста лична судбина му пожелувам како онаа што ја имаше во Барса, и нека го шутнат како куче за две години ...

Мората изгледа ќе дојде,млад,неискусен..додека Челзи веќе ги има Диего Коста и Фабрегас.

10352978_693195357382264_9087093425746490109_n.jpg

Бенитез бр.2 ситуација.
Се прашувам, дали исто ќе постапат фановите на Челзи и со него?

Ајде бе,потпишал за Челзи,жими ташаков..Такви ѓубриња што само изјавуваат никогаш не би играл за друг клуб во премиер лига освен Арсенал,има колку сакаш.Чим плачеше уште пред 3 години како сакал да игра во Барселона,таму израснал незнам што незнам како,се виде каков играч е за после 3 години да го шутнат,каде?Во Челзи,нити он,нити Ван Перси нити Сања а уште помалце сите други што играле за Арсенал а отишле во друг клуб во Премиер не заслужуваат ни најмал респект а камоли да бидат легенди во Арсенал..;)

ептен ми се за греота кога ке кажат: таков голем клуб, чест е да се игра за нив. па уште кажал дека му одговара начинот на игра на челзи :pos: прва ствар е арсенал што си се криви што не го сакаат назад, така да и неможеш многу да го окривуваш што потпишал за социјалниот

Цеск во Челзи :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Немам коментар.....Бе зборови останав. Од една страна го разбирам чичо што не сака да го земе назад али од друга страна да го гледам во дрес на Челзи омг.....Шупак тежок испадна Цеск, курва невидена.

Bacary Sagna:

„To be fair, i don't even know where to start or even how to say it... but i just wanna thank the whole Arsenal fc... a family to me , a club who taught me so much in 7years, a club where i had the chance to progress day by day, a club who always gave me his trust whenever i was personally not at my best , a club who change the kid i was to the man i am today, a club where i had the pleasure to give 200 pr cent every game. I wanna thank the whole staff working at the club, the fans for accepting me so fast, making it smoove for myself and my family, my team mates witch i consider my true friends today and i had a great pleasure learning with them. Of course i wanna thank the coach MR WENGER... who believed in me..gave me his trust..and clearly changed my life. Now, it's time for me to move on and one more time THANK YOU.“

Kako e mozno samo od kaj nas da ima vakvi placipicki i predavnici!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom