Бало да си го оправи тоа паметот сегде има да гази....ама тоа слабо му оди...
Кој памет ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бало да си го оправи тоа паметот сегде има да гази....ама тоа слабо му оди...

Сељак а цел стадион му аплаудираше.
Па и кралицата да му аплаудира, тоа не го менува фактот дека е сељак.Сељак а цел стадион му аплаудираше.
#факлоџик
Ако кралицата му аплаудира со 80 и кусур години (мислам толку има), јас ќе бидам позитивно изненаден зошто така ќе покаже дека знае да се забавува и има смисла/осет за хумор.Па и кралицата да му аплаудира, тоа не го менува фактот дека е сељак.
Имаш многу примери и од нашето секојдневие кај што одредена група луѓе им се восхитува на сељаците, ама ипак сељак си е сељак.
Ако си посреќен, не е Мурињо сељак, ја сум сељакАко кралицата му аплаудира со 80 и кусур години (мислам толку има), јас ќе бидам позитивно изненаден зошто така ќе покаже дека знае да се забавува и има смисла/осет за хумор.
Исто така знам дека ако наречам некого сељак треба да имам успеано во животот и да имам кредибилитет. Инаку би изгледал поголем сељак од него...

Не реков дека си ти. Си кажувавме дефиниции за сељак. Не земај при срце.Ако си посреќен, не е Мурињо сељак, ја сум сељак![]()

Битно ти да ми си среќенНе реков дека си ти. Си кажувавме дефиниции за сељак. Не земај при срце.
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2

Хаха.. Намерно не ти одговорив на тоа, си реков ќе сфатиш. Што добивам јас со тоа што ти дали си сељак или Мурињо е сељак?! Апсолутно ништо. Нема некаква причина тоа да ме прави среќен бидејќи не те ни познавам.Битно ти да ми си среќен![]()