Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сељак а цел стадион му аплаудираше.

#факлоџик
Па и кралицата да му аплаудира, тоа не го менува фактот дека е сељак.
Имаш многу примери и од нашето секојдневие кај што одредена група луѓе им се восхитува на сељаците, ама ипак сељак си е сељак.

Па и кралицата да му аплаудира, тоа не го менува фактот дека е сељак.
Имаш многу примери и од нашето секојдневие кај што одредена група луѓе им се восхитува на сељаците, ама ипак сељак си е сељак.
Ако кралицата му аплаудира со 80 и кусур години (мислам толку има), јас ќе бидам позитивно изненаден зошто така ќе покаже дека знае да се забавува и има смисла/осет за хумор.
Исто така знам дека ако наречам некого сељак треба да имам успеано во животот и да имам кредибилитет. Инаку би изгледал поголем сељак од него...

Ако кралицата му аплаудира со 80 и кусур години (мислам толку има), јас ќе бидам позитивно изненаден зошто така ќе покаже дека знае да се забавува и има смисла/осет за хумор.
Исто така знам дека ако наречам некого сељак треба да имам успеано во животот и да имам кредибилитет. Инаку би изгледал поголем сељак од него...
Ако си посреќен, не е Мурињо сељак, ја сум сељак ;)

Абе ова исценирано е се, Сокер Еид е, мора да е интересно... :)

Битно ти да ми си среќен :D
Хаха.. Намерно не ти одговорив на тоа, си реков ќе сфатиш. Што добивам јас со тоа што ти дали си сељак или Мурињо е сељак?! Апсолутно ништо. Нема некаква причина тоа да ме прави среќен бидејќи не те ни познавам.
Мојата среќа нема врска со тоа што го пишав и ти како се чуствуваш. Дури и повеќе задоволен ќе бидам да не си сељак, зошто дискутирам со тебе. :)

Мене па смешно ми беше. Шоу и забава. За то Мурињо е најдобар.

99 % новиот дрес на Арсенал!

10258126_10203439041034867_7842651358453503048_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom