Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислам дека имаме цела прва постава наша по топ-клубовиве во англија..

Срам да им е имале почит спрема клубот и на ваков начин ја искажуват појачувајки ги Сити и Челзи.

Криво ми е што ќе игра за Челзи, ама не му се замарам многу. Сме имале шанса да го земеме, испадна педерче, не го земавме, нека скапе таму. Ала Мата кариера му посакувам.

Види вака, дека ми е криво, ми е да го гледам во друг дрес, особено на Челзи. То ми е најпоќе криво. Не ми е криво дека не дојде кај нас, да разјасниме, бидејќи и да дојдеше ќе немаше место за него. Знам дека звучи чудно, но покрај ваков Ремзи, Фабрегас само ќе го кочеше во понатамошиот развој. Добро е за Ремзи што Фабрегас не дојде, а и за нас, со оглед дека Ремзи има шанси да стани еден од подобрите играчи на Арсенал во последните 10ина години. Друга работа, како плеј го имаме Озил од кој очекувам многу повеќе во наредната сезона. А тука се и Казорла, Окслејд, па и Џек кој кога тогаш мора да експлодира со својот квалитет. Сите тие, горе/долу играат на позиицијата на Цеск. Нас очајно ни треба еден АМФ или ДМФ, десен бек и класа напаѓач. Ништо друго. И втор голман.

Слободен е Пантилимон како за втор голман,за класа напаѓач мислам дека ако се одвои кеш може да се земе Хулк,ако Сања веќе потпишал со Сити би можеле да ни го дадат Ричардс,за дмф би можеле да тргнеме по Густаво или Кедира.Ова се реални опции и би бил задоволен ако се потпише некој од овие.Исто така пожелно би било и лево крило+четврт штопер(Лескотт е слободен играч) и нема толку да влијаат повредите во текот на сезоната.

Мората сигурно си оди, но не знам дали ќе дојди кај нас. Е сеа се зборува за Манџукич дека ќе оди во Реал. Јас мислам дека ако Манџо оди таму Бензема не верувам дека ќе остани. Друг расплет е да дојде Балотели. Но некни Силвио излезе со изјава дека ќе го гради тимот на Милан врз база на 5 играчи и Инзаги смета сериозно на Балотели. Значи тој одпаѓа. Трето, Џексон Мартинез се зборува дека ќе дојди. Очекувам да експлодира ова Светско, пошто нема да биди во сенка на Фалкао. Тука е и Хулк. Кој и да дојди од последните двајца е 100% погодок во оваков тим на Арсенал.

Мартинез нели ист играч од типот на Жиру? Не сум го гледал ич.
Овој Хулк ич не го сакам а и верувам дека само се глупости шпекулацииве.
Ако професорот планира (а мора да планира) да земе ДМФ, тогаш навистина нема место за Цеск. Санти, Ремзи, Озил, Џек, плус нов ДМФ и сите позиции се пополнети. Си знае и Цеск дека едино повреди можат да го протнат у прв тим. Боли што ќе игра во градски ривал ама така му се наместија коцките.

Нека му е со среќа,сепак не е предавник како останатите што си отидоа кога најмногу требаа.Нека се збогати колку може повеќе пред пензионирање. :D

:pos::pos::pos:
Сања остана во Англија......Зошто????Дека не е предавник? Ви се молам и он донекаде испадна тешко пиче. Можеше да си отиде у Франција, али тоа е ,голем респект има кон Арсенал;)[DOUBLEPOST=1402668991][/DOUBLEPOST]А Цеск педерот, ќе игра за чоекот кој цело време и јаде бубрези за чичо и неговата филозофија. Срамота за Цеск, најголемото разочарување , кај мене број еден од сите до сега......(дури и од она на крувата перси).

Последно уредено:
Сања остана во Англија......Зошто????Дека не е предавник? Ви се молам и он донекаде испадна тешко пиче. Можеше да си отиде у Франција, али тоа е ,голем респект има кон Арсенал;)[DOUBLEPOST=1402668991][/DOUBLEPOST]А Цеск педерот, ќе игра за чоекот кој цело време и јаде бубрези за чичо и неговата филозофија. Срамота за Цеск, најголемото разочарување , кај мене број еден од сите до сега......(дури и од она на крувата перси).
без нервози сура, догодина зимате премиер лига па што сака нека биде ... и да ајде те чекам за дота !!!!

Сања подигна трофеј? Фабрегас подигна? Сања 31 година,Фабре на 25 си отиде така?

Леле воа со Фабрегас колку ме изнервира чудо, вчера таман со испитна завршив си идам дома среќен, се пуштам на ком и шо ќе видам, мамата да му ја ебам педерска.
Не страшно добро не изигра, најкриво ми е за Венгер, многу ја цени човечноста,довербата кај играчите, а вие два посто не го ебаваат.РВП,Насри,Фабергас играчишта ги направи, а вие копилиња види како му враќаат.
Сања за џабе го хејтате, најдобрите фудбалски години на Арсенал му ги даде, веќе е завршен, брзината и агилноста ја има изгубено,клучни атрибути за бек, а и 130.000 фунти неделно за таков играч многу се, занејќи ја нашата политика со парите.
Дојде време секој конкурент за титула да има светска класа играч кој е "Made in Arsenal"....

Читај се жити се шо пишуваш. Сања остана во тимот кога не му одеше најдобро, кога сите си заминаја (Насри, Сонг, Клиши, Ван Перси, Анри, Фабрегас...). Најдобрите фудбалски години ги доживеа во Арсенал. Срамота е да кажиш дека е предавник, особено поради фактот што воСити замина да заработи, бидејќи нема шанси да игра пред Забалета. :tapp:
Можеше да оди да игра во Реимс, да, за 10.000 неделно, кога овде можи да заработи милион за два месеци.

skdaokdaldsak lsadk/sadf ks;afk;askdas' k'dsak'das kda ,'asds/sf dk'f as'dk ?!?!

10246724_532662506839898_1607965578881789066_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom