stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.706
Илиев го гледав само еднаш кога направи глупост и на негова грешка младите Арсенал испадна од Барса во ЛШ. Нека го прати среќа понатаму во кариерата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро Вела да го донесеме ако веќе земаме бекап крило ем поефтин ем поквалитетен од Шакири.За крилна позиција би го размислил и Шакири од Баерн М гледам дека побарал трансфер, а не верувам дека ќе му бараат повеќе од 20 милиони

тие две работи не идат заедно.“It is no longer a secret, I am leaving Arsenal, it is a certainty. Arsenal made an effort [to keep me], but the discussions did not go in the direction that I wanted.
Значи сигурно заминува Сања. Очигледно барал висока плата која не ја добил,нека му е со среќа во новиот клуб(Сити или Интер се шпекулираат). Заслужува почит бидејќи остана со нас кога сите еден по еден си одеа и што е најбитно дочека трофеј.![]()
тие две работи не идат заедно.

Грешка си, било кој играч кога заминува во конкурентски клуб од иста земја за мене е на исто ниво од Насри, Робин и Клиши (за Цеск ситуацијата не е толку јасна затоа што барем замина надвор од ПЛ).Одат. Оти кога тимот се распаѓаше, Сања остана за минимални услови, а тогаш во Сити можеше да заработи милиони повеќе од Арсенал, во врвот на кариерата. Сања е легенда за Арсенал, кај сака нека оди. Сигурно направи повеќе за клубот од Насри и Клиши, па и од Фабрегас и Ван Перси, кои при првата шанса си заминаа.
Едит: Мирор не поврзува со Ето. Дејли Мејл со Шакири, Мората и Ауриер.![]()

Грешка си, било кој играч кога заминува во конкурентски клуб од иста земја за мене е на исто ниво од Насри, Робин и Клиши (за Цеск ситуацијата не е толку јасна затоа што барем замина надвор од ПЛ).
Како можеш да му посакаш среќа и успех на играч кој оди во Сити????? , па негова среќа и успех значат наша несреќа. И велиш не заминал претходно, а си се прашал зошто е тоа така, можеби затоа што никој не го барал, или затоа што паузираше по пола сезона на двапати со неговите скршеници.
Сања и легенда се два различни поима, така да не ги мешај тука работите (барем тебе те сметам за човел што се разбира од фудбал.
Клубот секогаш е на прво место и секогаш ќе биде успехот на клубот пред успехот на било кој играч, барем за мене е така.
п.с. Читам подоле Шакира (Шакири), и си викам wtf???![]()
Tи викам, ситуацијата со Анри порано, и со Фабрегас ми е некако сива зона сеуште. Од една страна и јас не можам да ја смислам Барса, ама не можам да ги изедначам нивните трансфери со оние на Робин, Клиши и Насри, а заминувањето на Сања во Сити е баш во нивна категорија.Ако Анри заминеше во Јунајтед, место во Барса и ја освоеше ЛШ во таа година, ти ќе го гледаше како легенда ? Тогаш и за мене е Анри предавник, оти ја мразам Барса од дното на душата. Можеби нас Барса ни носеше среќа во ЛШ изминативе 5-6 години.