Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Abe stvarno kembel da go probame treba

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

За втор голман романецон Пантилимон, слободен играч е., не знам што се чека.
Висок 2м распон на раце 4м, кога го заменуваше Харт ми стоеше како подобар голман од него.

За втор голман романецон Пантилимон, слободен играч е., не знам што се чека.
Висок 2м распон на раце 4м, кога го заменуваше Харт ми стоеше како подобар голман од него.

Дефинитивно, за беспари има шанса да се земе солиден втор голман.

И секако, Цеск да се врати, ако го продаваат, не смее тука да има премислување или сомнеж Венгер, одма треба да го земе, одма.

Уште еден нов партнер на многубројниве договори склучени годинава (y)
Cooper Tire Europe
gun__1401457785_Untitled-2.jpg

Официјалните спонзори, минус оние локални кои ги имаат како некој банки и остало и без Пума со 30М/годишно. За овие ако има некој информација, колку годишно „помагаат“ на сметката на Арсенал, нека пише.

sponsors.jpg

Ако се враќа во Англија кај нас ќе игра освен ако тимот не го сака.

Ako Барса сака да го врати Туре назад, многу тешко.

Мислиш дека Фабрегас ќе го одбере Сити пред Арсенал?[DOUBLEPOST=1401661067][/DOUBLEPOST]Да не се разбереме погрешно, мислам дека ние ги држиме конците т.е. Венгер. Ако нејќе да го потпише нема да иде кај нас у спротивно 90% сум сигурен дека ќе иде кај нас.

Барса мора да ја прифати нашата понуда пошто иаме first option а поради тоа што финансиски сме постабилни можеме да му понудиме солидна плата. Плус фактот што огромен дел од навивачите уште го сакаат.

Мислиш дека Фабрегас ќе го одбере Сити пред Арсенал?[DOUBLEPOST=1401661067][/DOUBLEPOST]Да не се разбереме погрешно, мислам дека ние ги држиме конците т.е. Венгер. Ако нејќе да го потпише нема да иде кај нас у спротивно 90% сум сигурен дека ќе иде кај нас.

Барса мора да ја прифати нашата понуда пошто иаме first option а поради тоа што финансиски сме постабилни можеме да му понудиме солидна плата. Плус фактот што огромен дел од навивачите уште го сакаат.

Иако е сето тоа точно, ме загрижува фактот што Сити секоја понуда и плата може да ја дуплира во однос на Арсенал, фактот што во Сити има еден куп играли со кои Фабрегас играше додека беше во Арсенал (Насри, Клиши а веројатно и Сања), имаат еден тренер ли е, од менаџментот ли беше, што е дојден од Барселона.

Но најмногу ме загрижува ако Венгер ја пропушти приликата само затоа што имаме многу играчи во средниот ред.

Ќе го тупат цело лето сеа со Фабрегас а нема нигде да иде до после светското :icon_lol:

Големо име и голем трансфер нема да се деси во јуни-јули. После светското се заминва на одмор. Но, но, сепак мислам дека Венгер можеби има еден скриен адут во ракавот, бидејќи ако Фабрегас си оди од Барса (а ќе си оди), Венгер прв ќе дознае. Прашање е дали Цеск сака да игра во Арсенал, повторно. А Венгер секогаш викаше дека за Фабрегас секогаш ќе има место во Арсенал.

Штета што Барса уништи таков плејмејкер. Голема штета.

Големо име и голем трансфер нема да се деси во јуни-јули. После светското се заминва на одмор. Но, но, сепак мислам дека Венгер можеби има еден скриен адут во ракавот, бидејќи ако Фабрегас си оди од Барса (а ќе си оди), Венгер прв ќе дознае. Прашање е дали Цеск сака да игра во Арсенал, повторно. А Венгер секогаш викаше дека за Фабрегас секогаш ќе има место во Арсенал.

Штета што Барса уништи таков плејмејкер. Голема штета.

Лол, да не беше Барса ти немаше да знаеш за играчот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom