Јас сум за да земеме на пример Бони+Реми, место еден од ѕвездиве што не поврзуваат Кавани/Балотели/Бензема.Некако лабилни карактери ми се сите тројца и плус не се докажани во ПЛ и во ЛШ слабо играат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се читаш ли што си напишал ама најискрено ? спонав нешо за поквалитетни играчи ?Е шо викаш,на клупа ви седат квалитетни напаѓачи,за кур ви е играч со дае 60 посто од головите
Јас сум за да земеме на пример Бони+Реми, место еден од ѕвездиве што не поврзуваат Кавани/Балотели/Бензема.Некако лабилни карактери ми се сите тројца и плус не се докажани во ПЛ и во ЛШ слабо играат.
Кавани и Бензема ако не играле ЛШ, не знам кој, можи Жиру. Едниот на чекор од Полуфинале, другиот финале игра.Во право си, ама може да има комерцијална смисла. Пример они да го платат трансферот, но и да поседуваат добар дел од продажба на дресови и се што е поврзано со името на конкретниот фудбалер, замисли ја сумата добиена од продажбата на дресови на Роналдо, Бејл, Меси...Кои ви се тие муабети дека спонзори плаќале трансфери или имале било каков удел во трансфери.
Толку ли сте наивни?
Од шо е толку јак нема место за него во Мексико.[DOUBLEPOST=1400161424][/DOUBLEPOST]Мислам дека 7-0 ќе славиме на Вембли.![]()
Тоа се плус милион фунти годишно, што е тука тешко да се сфатиАко Сања отиде во Сити, стварно не ги сфаќам фудбалерите денес. Што ќе постигне, 20.000 фунти повеќе неделно,
Џенкинсон со срце игра за тимот,верувам дека може да стане еден од најдобрите бекови што заиграле во лигата.Нема искуство како првотимец,но зошто да не му се даде шанса? Нека се земе друг поискусен бек но Карл треба почесто да стартува.
Квалитетен играч не се станува од клупа,ланската сезона кога Сања беше повреден одлично го замени.Ако добро памтам беше и МотМ против Сити на Етихад.Тогаш играше почесто,а оваа сезона не доби доволна минутажа и тоа е причината поради честите киксови.И Ремзи беше киксер,види го сега.На друже. Да се разбереме. Знам дека сите овде сакаме играчи кои играат со срце и душа за нивниот клуб, во овој случај за Арсенал, али неговите квалитети според мене се далеку од оние кој можат да го напраат првотимец. Дај боже да згрешам.. ама наредниве две години, неможам да ги поврзам тие слики, Џенкинсон да биде прва опција.
Најубаво си е да си биде втора опција, па со време.. зависи колку ќе вложи труд, може се да биде. Почесто да стартува, тогаш да ја осудиме и идната година како оваа, ако не и полоша.
Ако Сања отиде во Сити, стварно не ги сфаќам фудбалерите денес. Што ќе постигне, 20.000 фунти повеќе неделно, ќе освои титула, да ќе освои од седење на клупа, оти тешко дека би изиграл повеќе од 10 утакмици. Нека го види колега му Маикон како помина на исти години кога отиде во Сити. Ама кога има идиотски тимови да платат 100.000 фунти неделно за 31 годишен играч нека оди.
Нема да ни фали, исто како што не ни фалат ни Клиши, ни Туре, ни Адебајор ни Насри кои сите отидоа таму, тимот не е послаб без нив, сите беа заменливи играчи, ќе биде и Сања.
Единствени играчи за кои стварно ми е криво што заминаа и што реално оставија дупка во тимот беа Фабрегас и РВП. Се друго е заменто со исти или подобри играчи.
Сеа гледав хајлајтс од 2011 карлинг купот...одбранава ни беше...искрено ме фаќа страв
![]()
Ама лесен пат до финалето имале Хал..