Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Значи,остај топ 12,40.Јасно и гласно у една година аватар-ја викам Арсенал пред Ливерпул,ти Ливерпул пред Арсенал.

Аууу Факе брату јас те заборавив тебе. Ќе добиеш аватарче до вечер. @Peja989 @RickyLFC9 може да помогнат при изборот :):)

Финале се ближи ....Вазбуда брееееееееееееееј.
tumblr_mi9n4mOf5k1rnrp3qo1_500.gif

tumblr_mgjgsnLkaK1qg8bd6o1_250.gif

Убав помин на собиранка , да бев у мк би дошол, али то е.....

Сигурно играчите не играат без да земат плата.Тие пари не се за трансфери :)

Не дека би било лошо да го вратиме, (посебно по таа цена, со оглед на тоа што сега сигурно вреди 20 милиони), но ако би се вратил сигурно би сакал да игра како првотимец, а тој да ни биде прв избор на крилната позиција а со тоа и единствено засилување во нападот, тогаш не. Може е одличен во Шпанија, но не сум убеден дека ќе ја преслика таа игра и кај нас.

Да,се сложувам дека не треба само со него да останеме во нападот и да не се земе напаѓач летово.Ама,3 милиони е џабе,со оглед на тоа колку играчи ни се повредуваат по сезона,не би била лоша аквизиција.

Да,се сложувам дека не треба само со него да останеме во нападот и да не се земе напаѓач летово.Ама,3 милиони е џабе,со оглед на тоа колку играчи ни се повредуваат по сезона,не би била лоша аквизиција.

Точно, но поентата ми беше, дали он ќе сака да се врати ако не му е гарантиран првотимски статус?

Ааа прв избор мало морген дечкото има потенцирано дека е отворен да се врати ваљда ја знае ситуацијата и очигледно му се допаѓаат седиштата на Емирати

Точно, но поентата ми беше, дали он ќе сака да се врати ако не му е гарантиран првотимски статус?
Па,може не првотимски статус ама,нешто слично како Чемберлејн,да нема проблем да влегува од клупа,понекогаш да ротира и да биде и стартер,е сеа ако веќе доаѓа ваљда му е јасно дека на секој меч нема да биде стартер,со оглед на тоа што играме ПЛ,ЛШ,ФА КУП и Карлинг(или како и да се вика),без долга и квалитетна клупа,ништо.

Незнам што воопшто и дискутирате. Вие нит ќе сте на клупа, нит па ке играте.

Вела со две раце ќе го пречекам да дојде. Повеќе и од сигурно е дека ќе биде покорисен од Саноко и Бентнер заедно. Башка за тие пари. Ништо чудно и да биде редовен првотимец, ако ја задржи и надградува формата од Сосиедад.

Да му дававме шанси на Вела како што му дававме на Волкот сега ќе имаве ѕверетина во екипа како Ремзи.
И како тоа ќе немало место каде да игра, Вела игра на сите можни позиции во нападот.Единствен проблем е што тој го мрази врнежливото време во Англија...
Мада чисто сомневам дека информацијава за 3.3м е точна.

п.с: ајде во сабота колку сме толку сме, да седнеме да го гледаме некаде финалево, вајда секаде ќе биде пуштено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom