Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Некако уште не ме фаќа еуфорија за финалево, ама се спремам полека.

Едно време некој спомна дека ќе се гледа групно во Скопјево. Останува тоа?

I jas sakav da prasam toa,Dali ke se sobirame za da znam Dali da ostanuvam vo sk

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

.. па сигурно дека во Барселона на ул. Македонија овие од Arsenal - Македонија ќе прават event. За тоа знам, освен едино ако сакате форумски да им влеземе :)

.. па сигурно дека во Барселона на ул. Македонија овие од Arsenal - Македонија ќе прават event. За тоа знам, освен едино ако сакате форумски да им влеземе :)

АМСЦ ќе го има годишното собрание тој викенд. Оваа година ќе биде во Куманово и таму ќе се гледа натпреварот.

Ако има заинтересираност од тие што нема да одат во Куманово и било кој друг што сака да дојде ќе се резервира и Барселона.

Ајде бе јавете се шо праите мајка му стара? :D

Јас сум скопје ако има негде групно гледање ке дојдам (y)

и јас сум за да гледаме, по можност од форумов да се собереме.

Јас би дошол во Барселона

Kolku "treba" da bideme za da bi se sobrale?

Извинете за оф топик ( од тема договарање за финале :D ) али еве за што мислам јас дека му фали на Арсенал за да биде конкурентен... 12ти играч :)

иначе и јас сум ин за во сабота

Извинете за оф топик ( од тема договарање за финале :D ) али еве за што мислам јас дека му фали на Арсенал за да биде конкурентен... 12ти играч :)

иначе и јас сум ин за во сабота
Епа лоши вести за тебе и за некои други, Венгер 99 посто ќе продолжи договор без разлика на резултатот од ФА Купот.

Симеоне му одговара на Атлетико затоа што можат да играат копачки фудбал. Нашите играчи се flair не може така да играат, замислете си Казорла, Озил и Ремзи да влегуваат толку агресивно на играч, они на крај ќе испаднат повредени. :pos:

5 brojam dosega .Drugi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom