Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Таман е, Фабре ќе игра малце поназад, со долги топки по земја ќе ги „храни“ напред Озил и Волкот. Не можам да си „простам“ тоа што фабрегас си замина од Арсенал, и доколку постои и најмал % да се врати кај нас, секогаш го поддржувам тоа, а тој е еден од оние играчи кои не верувам дека би играле во друг клуб во Англија, освен за Арсенал. Слично како Тиери Анри. Го почитувам до бескрај и мислам дека е голем играч.

Потсетување на убавите времиња. Отиде стадионов, отидоа и титлуте, белки до оваа година ќе одат :D
tumblr_n57pco8BQ41r0w3wvo1_500.png

Стварно бе откако сме на Емирати немаме титула..

Стварно бе откако сме на Емирати немаме титула..
Освоивме Куп на Емирати неколку пати.

За следнава сезона, бидејќи имаме добро склопен тим, имам скромни желби за трансфери.
Кавани за шпиц, Хави Мартинез за у средина, Сеск да се врати дома кај тато Венгер, Касиљас како резервен голман да му покаже на Шчежни по некоја финта, Ауриер како десен бек, Кошиелни да потпише нов договор, Ремзи да потпише 15 годишен договор, Дрмиќ како замена, Саного на позајмица у Лечестер и со тимчево итаме по 3-то место и четврт-финале ЛШ!

На Барса играчите девојчињата.

Споредба со оние на Арсеналовци несреќине :facepalm:

article-2622279-1DA24C6E00000578-288_634x422.jpg

За следнава сезона, бидејќи имаме добро склопен тим, имам скромни желби за трансфери.
Кавани за шпиц, Хави Мартинез за у средина, Сеск да се врати дома кај тато Венгер, Касиљас како резервен голман да му покаже на Шчежни по некоја финта, Ауриер како десен бек, Кошиелни да потпише нов договор, Ремзи да потпише 15 годишен договор, Дрмиќ како замена, Саного на позајмица у Лечестер и со тимчево итаме по 3-то место и четврт-финале ЛШ!

Наредна недела потпишува за Баер Леверкузен.

Читав на мкд.мк (знам дека не се за верување нашите) дека демек Барса ќе го продавале Санчез, така да ако е точно ова и ако се иде во Барса на пазар ја би го пазарел Санчез :)

Одлични вести, срцето на одбраната, тандемот Пер-Кос е обезбеден, Счежни и Гибс исто така, за жал за прашањето “десеб бек“ сеуште немаме одговор.

А со овој шо се случува ? :| Шо не влече без врска овака ...
Bacary Sagna will delay a decision on his future until after the World Cup - giving Arsenal fresh hope of keeping hold of him. (John Cross)
[DOUBLEPOST=1399712713][/DOUBLEPOST]А со овој шо се случува ? :| Шо не влече без врска овака ... :unsure:
Bacary Sagna will delay a decision on his future until after the World Cup - giving Arsenal fresh hope of keeping hold of him. (John Cross)

Не закопа стадионов..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom