Зошто Сања е подобар од да речеме Насри ?
Демек зошто Сања играл до 30 и кусур кај нас го брише фактот дека на почетокот на сезонава викаше дека ќе остане, а сеа си оди зошто не му се свиѓаат 80.000 фунти неделно ?
Викаше дека ќе седне да разговара со челниците. Тие исти челници не му понудија 100.000 кој тој ги бара како услов. То ти се викаат подобри услови. И јас би го направил истото. Би заминал за подобра плата во друга фирма, ако ми ја понудат. Дури и на татко ми да е оваа првата/ Оддамна нема љубов кон клубовите, но за +20,000 можеа да му излезат во пресрет по се што направи за клубот во овие 6 гоодини.[DOUBLEPOST=1399767486][/DOUBLEPOST]
А Сања кога го донесовме ич не беше анонимец...оти судите пред време не ми е јасно.
Скептик сум од едноставна причина. Искуството наназад. Доволно е. Сања не беше анонимец имаше искуство од три години во прва лига, стандардно место во У21 на Франција, после унапреден во првиот тим на Триколорите и стално неговиот тим завршуваше, околу 6то место, со што во тој период му се нудеше Европско искуство, како Интертото, каде две години со ред играја финале. За тој тим во кој беше и Сања изграден од младите сили на Франција, то беше успех.
Дечкото е тотално анонимец со 1 годишно искуство во Прва лига и без меч во Европа. Искрено, можеби е добар, знаејќи го скаутингот на Венгер, но немаме право, ниту време на уште еден кикс. Секогаш, според мене најдобар играч е тој што го имаш во тимот. А Сити со Сања само ќе бидат појаки, бидејќи тој и Компани можи да бидат и те како добар тандем во срцето на одбраната.
Последно уредено: