Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Таман ќе се најдат со Клиши во Сити, ако, ништо за зло не му земам, ни даде неколку одлични сезони, професионалец до крај. Ќе биде лошо ако Венгер реши да му укаже шанса на Џенкинсон, наместо да најде директно замена со некој искусен и квалитетен играч.

Кои дебили се значи...две титули на сити и на јунајтед им дадовме ...

Сања во Сити, 100%. Убеден сум уште пред 3 месеци реков.

Сања во Сити, 100%. Убеден сум уште пред 3 месеци реков.

Незнам.. мене не ми е за верување дека Сања ќе оди во Сити. Таму Забалета има пуштено корења. Попрво би помислил дека ќе отиде во Јунајтед или Ливерпул, отколку Сити. А, ништо чудно и кај браќата во Њукасл :)

Plus info:

NBC: Our friends at Soccerly have the former report, as Arsenal would apparently be willing to drop $90 million to pry Uruguayan striker Edinson Cavani away from Paris Saint-Germain. It would actually not qualify as a profit for the French club, as Cavani joined the French club for around $92 million last year. His goal total is down from 38 to 25 since moving from Napoli, but Cavani has been forced away from his primary choice, central striker, in favor of Zlatan Ibrahimovic.

Wenger hasn’t been shy of praising Cavani. From Soccerly: The Arsenal boss has already talked of his admiration of Cavani back in January when he told the Guardian newspaper:

“Cavani is a player that I like. Will he cost a lot of money? That’s for sure. Nobody would deny that. [But] our banker lives just next to me at the moment and he is ready if we find the right player.”

Моментално најпреценет напаѓаш,според мене

10297554_640566279355281_9162138551949910528_n.jpg

Озил ја постираше на неговиот профил, пријатно изненаден сум секако :D :love:

Фабрегас најверојатно ќе си иде од Барса. Треба ли да тргнеме по него?

На Фабре највеќе му одговара позицијата која ја држи Рамзи, на која е одличен и од која е греота да го тргнеме. Постои опција да се игра и меѓу поофанзивните тројца, али тоа е и причината поради која во Барса не го достигна нивото кое го имаше тука.

Од една страна сакам да го видам пак кај нас, али од друга мислам дека имаме поприоритетни позиции за засилување.

Што мислите? Треба ли да загриземе по него?

^ ако сака да седи на клупа, зошто да не? :D

Фабрегас најверојатно ќе си иде од Барса. Треба ли да тргнеме по него?

На Фабре највеќе му одговара позицијата која ја држи Рамзи, на која е одличен и од која е греота да го тргнеме. Постои опција да се игра и меѓу поофанзивните тројца, али тоа е и причината поради која во Барса не го достигна нивото кое го имаше тука.

Од една страна сакам да го видам пак кај нас, али од друга мислам дека имаме поприоритетни позиции за засилување.

Што мислите? Треба ли да загриземе по него?
За Вилшер нема место во првиот тим, не па за Сеск.
Но со раширени раце би го пречекал во Арсенал, но никако под услов Ремзи да грее клупа, туку Сеск да чека повреда што секако ќе ни се деси.[DOUBLEPOST=1399473421][/DOUBLEPOST]

Јаооо, не бев во тек со ПЛ деновиве, дури сега гледам што направиле Ливерпул :icon_lol:

Со Фабрегас, Ремзи, Озил и Волкот како 4ка од средниот ред, со еден добар дефанзивен (Фламини) и со Кавани напред, Арсенал во една сезона ќе ги освои сите можни трофеи. Тврдам ! :D :D

Меџутим....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom