Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.878
- Поени од реакции
- 52.967
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мозокот ќе го повреди... Диаби слободно нека иде на село со Јуп да си живее и да не замара више со фудбалот. Па уште кога ве читам, да беше здрав, да беше вака.. ќе имавме Туре, незнам што. Немаме и нема ни да имаме. Човекот има повеќе преседно него играно последниве 4 год.
„А, да се пробаш во Шах?“
http://off.net.mk/offside/fudbal/a-da-se-probash-vo-shah
Балотели,Бензема, Дрмич ... Како и пред секој трансфер период највеќе не поврзуваат со разни дрндулашки на крај стап ... Фамозните 70м дада сигурноAC Milan 'have given up' on Mario Balotelli are ready to sell him in the summer. (Express)

Ја не знам зошто толку се замара со Сања...
Да, супер игра сезонава и би било добро да остане, ама веќе е стар и ако покрај тоа што Арсенал му нуди 3 годишен договор овој ја одбил понудата мислам дека треба да се прекинат преговори со него. Без секој се може...
Не бе на секои 5 години и по еден фа куп ќе освојувамеЕ да во право си, без секој се може. И Без Ван Перси и без Фабрегас... Се можи, не велам не. Ама најголемиот успех ќе ни биди 4то место. Дека се може, се може. Нормално.
Не бе на секои 5 години и по еден фа куп ќе освојуваме
Не викам дека е ок да се продаваат добрите играчи, ама у случајот на Сања може да се најде добра ако не и подобра замена.