Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми е сеедно воопшто, но и не е тема за паника, со Реал и Јунајтед сме најконстантни учесници во ЛШ, финансиската ситуација на долгорочен план е одлична и дефинитивно најдоброто од Арсенал тек доаѓа.

Сеедно ти е дали тимот за кој навиваш ќе освој титула или не? И не ти смета дека немаат освоено 9 сезони ?? Немој да ме јебеш плс.

Отварајте твитеров со ова со Жиру и паѓајте се од смеа. Тие ако не сакаат да освојат трофеј, јас не се нервирам заради нив. Па не е можно, секое едно е јако. :pos::pos:

Сеедно ти е дали тимот за кој навиваш ќе освој титула или не? И не ти смета дека немаат освоено 9 сезони ?? Немој да ме јебеш плс.

па вие фрлате во една година пари колку арсенал во последниве 10 па пак неможете да доминирате. Во ЛШ од ЗИдан не сте виделе титула а по 100м за еден играч давате. Според парите треба од шала титула да земате а годинава и атлетико пред вас ќе завршат. Е тоа е срамота.

па вие фрлате во една година пари колку арсенал во последниве 10 па пак неможете да доминирате. Во ЛШ од ЗИдан не сте виделе титула а по 100м за еден играч давате. Според парите треба од шала титула да земате а годинава и атлетико пред вас ќе завршат. Е тоа е срамота.

Искрено курац не боли колку фрла пари клубот, можи јас од џеб ги давам? Вашиве, Венгер дека заработува пари аир гледате? Само срамота на сите страни, од 4 екипи примивте преку 20 гола ебате, немојте, незнам со кој ум го браните само.

Затоа и ќе си остани да биди тренер, иако појма нема чоеко.

Искрено курац не боли колку фрла пари клубот, можи јас од џеб ги давам? Вашиве, Венгер дека заработува пари аир гледате? Само срамота на сите страни, од 4 екипи примивте преку 20 гола ебате, немојте, незнам со кој ум го браните само.

Не дека ти ги даваш но не е срамота да трошите толку а да немате успех. Според вложеното никаков успех немате факт. Ја не го браним венгер ама види си кај тебе прво дворот па после за други кажувај. Па и вас барса ве трти как осака, а имате среќа што нема други јаки тимнови инаку за парите треба секоја втора ЛШ да имате и на 3 една да не освоите титула, а вие колку титули зедовте од 2006 навака.
Не дека сме подобри ама ти најде да кажуваш кој се смешни а кој не. Ние немаме успех ама според вложеното толку јбг, колку пари толку музика и ние сме свесни, само вие не сте свесни што ем давате пари за музики за ви свири раштиман оркестар.

Затоа Реал го бараше, пошто нема поима.

И незнам како да ви објасни човек, Венгер не заработува пари за клубот, клубот не дели дивиденда (профит) така да никој не зима пари од клубот, преку кур веќе со тие муабети.

Се изнапрајвме муабет. Ок се гледаме по 9 години. :D

Затоа Реал го бараше, пошто нема поима.

И незнам како да ви објасни човек, Венгер не заработува пари за клубот, клубот не дели дивиденда (профит) така да никој не зима пари од клубот, преку кур веќе со тие муабети.

Ме нервира кога некој ќе дојде ваков падобранец кој мисли дека ако навива за “најдобрите“ дека се знае. Последниве два месеца сме катастрофа и одма се јавија експертите за трошењето на Венгер а цела сезона чутеа и ги немаше никаде само чекаа да падне арсенал во криза и да се изјаснат со нивните експертизи.

Ме нервира кога некој ќе дојде ваков падобранец кој мисли дека ако навива за “најдобрите“ дека се знае. Последниве два месеца сме катастрофа и одма се јавија експертите за трошењето на Венгер а цела сезона чутеа и ги немаше никаде само чекаа да падне арсенал во криза и да се изјаснат со нивните експертизи.

Toa ti e so ke im prais na takvi navivavci..momentalno od pogolemiot del na navivaci na Baern i Real mi se blue..

Може на финансиски план сме најдобро водена екипа, али од фудбалска страна сме тешко срање станати.
Тоа е така оти еден човек(Венгер) е менаџер,тренер,асистент,физиотерапевт,докотор,скаут,директот,преговарач,економист,анализатор на противниците,готвач,тактичар...затоа на теренот сме срање и немаме никаков успех последниве 10 години, оти еден човек има премногу моќ во клубот, а веќе не го бива.

Може на финансиски план сме најдобро водена екипа, али од фудбалска страна сме тешко срање станати.
Тоа е така оти еден човек(Венгер) е менаџер,тренер,асистент,физиотерапевт,докотор,скаут,директот,преговарач,економист,анализатор на противниците,готвач,тактичар...затоа на теренот сме срање и немаме никаков успех последниве 10 години, оти еден човек има премногу моќ во клубот, а веќе не го бива.

Не да не го бива,туку за ова што го кажа најсоодветен одговор е дека "нема време" се да организира успешно. :)

Не да не го бива,туку за ова што го кажа најсоодветен одговор е дека "нема време" се да организира успешно. :)
Брат неможе на тој начин да функционира една бренд како Арсенал, нека си најде соодветни луѓе да му ги вршат работите за кој тој не е доволно кадарен и тој на крајот само да го донесе финалното решение,моментално сите врвни менаџери функционираат така.
Црно ни се пишува кога ќе си отиде Венгер, оти немаме соодветна структура која ќе ги замени сите функции што тој сам ги врши.Од моменталниот менаџерски тим само Болд го поштувам.
И се гледа дека Вегер си нема појма од тактика, сезона највеќе се примети тоа.[DOUBLEPOST=1396959958][/DOUBLEPOST]http://le-grove.co.uk/2014/04/08/gu...mpaign=guess-which-other-manager-has-a-degree

Обавезно да го прочитате, многу добро обајснето шо не функционира во клубот.:)

Последно уредено:

А па као демен ние примивме 4 гола. Можи јас бранев. Ти улав си бе. „Примивте“ викаш. Ете јас некни, лично, не примив ниту еден гол на фудбал. Те интересира то ? Тољољо еден :D

Ама не заебавајте и вие брат сега,дојде си пиша мислење само и му се сипавте со муабетот дека Барса ги трти.Сакаш да кажеш дека не е Венгер кривецот што немате трофеј толкав период?Кој е крив,јас?40 милиони може да фрли за Озил а за напред го зима Жиру и замена му е Бентнер?Не заебавај молим те,фрли толку пари на играч од средината а не зема нормален напаѓач.Жиру е супер ама не може стариот да се понаша ко прва сезона во ПЛ да му е.Знае дека има преголем број утакмици,повредите се дел од фудбалот,нормално е дека французинов нема да игра во иста форма цела сезона.Сум кажал 100 пати после Јунајтед,Арсенал ми е нај ок екипа ама реално нема шампионски тим неколку години веќе.
Само те цитирав онака немој сеа мене да ми се пуштите со муабетот дека Сити не трти уназад 3 години :D :D

P.S
@Топче педер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom