Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Добро не примивме гол, физички не малтретираат овие стокиве, но ако нека се изморат малце, а ние имаме многу јака клупа денес, клучно е да не се прими гол.

Успех ќе биде и да заврши натпреварот без повреден играч,стоки невидени и играчи и навивачи.

Росицки ко намерно да не саботира.

Планирате да давате/примате гол ? Како иде натпреварот ?

Да бев модератор ќе ги банирав сите што бараа Подолски да стартува.

Дојде март и почнавме да тонеме ми се здосади да го искусувам ова секоја сезона преку глава ми е веке чисто формациска грешка на Венгер требаше да стартуваат Ох и Озил а не Подолски и Томас за никаде играта немаше идеа и брзина жално повторно одпагаме од трка за титула во истиот период :place:

Саного туго моја, па како можеше да промаши на крај :place:

Саногооооооооооооооооооооооооо:facepalm:

И не очекував победа денес. Без оглед на пеналот каков и да беше не заслужи Арсенал да победи, ужасна игра, впрочем како и веќе некое време ја играат таквата игра, немање никаква опасност по голот на противникот.

Четири бода од врвот, во други околности ќе речев не е се изгубено, но Арсенал ќе треба да покаже надчовечки напори, да изведе нешто невидено, да победи и пред се да не изгуби неколку дуели со конкурентите па за да остане во трката за титула, што мене ми изледа многу неверојатно. Од први на табела, а веќе многу брзо ќе се најдеме на четврото место, Ливерпул гарент ќе не поминат денес.

Тапа невидена!!!! А за пеналот не знамдали да плачам или да се смеам....Изгубивме бодови од најдебилниот тим на светот.
Венгер утна со составот, еден Гнабри да играше место Полди повеќе кеиф ќе ми се напреше. Ебате копачите ,дај веќе нека испаднат од лигава неможам да ги гледам....
Ебате натпреварот !!!!!! :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

И не очекував победа денес. Без оглед на пеналот каков и да беше не заслужи Арсенал да победи, ужасна игра, впрочем како и веќе некое време ја играат таквата игра, немање никаква опасност по голот на противникот.

Четири бода од врвот, во други околности ќе речев не е се изгубено, но Арсенал ќе треба да покаже надчовечки напори, да изведе нешто невидено, да победи и пред се да не изгуби неколку дуели со конкурентите па за да остане во трката за титула, што мене ми изледа многу неверојатно. Од први на табела, а веќе многу брзо ќе се најдеме на четврото место, Ливерпул гарент ќе не поминат денес.
Не можат да не поминат, туку само да ни се доближат на -3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom