Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Џенкса има многу добри нафрлувања, да речам подобри од Сања, али затоа дефанзивно па Сања го шие на Џенкса.
Врска неам дали Сања ќе може и наредна сезона да изигра ко оваа, али да се купи нешто како Ричардс, нема да ни се слоши. Играч кој одсекогаш сонувал да игра во Арсенал.

поз ганерчиња мора да се тепа утре

Сања ќе доживее нагло пад во неговата форма наредната година(слично како Маикон што од најдобар десен бек стана просечен за 6 месеци), веќе ја има доста многу изгубено брзината и агилноста, два атрибута кои се клучни за бек.Затоа мислам дека не треба да му се продолжи договорот, посбено не ако бара 100к фунти плата, но доколку веќе му се продолжи мора да се земе и нов десен бе.Еве овој Колман од Евертон е ѕвер.

Сања е нешто најдобро шо ни се има случено во последните 5 години, и при тоа што има останато во нашиот клуб, а не како некои кои си заминаа кога му беше најтешко на клубот (Хинт: ван прси, цеск и сл)[DOUBLEPOST=1393640058][/DOUBLEPOST]
EXCELLENT NEWS: Aaron Ramsey back to training today and he's expected to make his return against Tottenham Hotspurs.

Извор ?[DOUBLEPOST=1393640253][/DOUBLEPOST]
EXCELLENT NEWS: Aaron Ramsey back to training today and he's expected to make his return against Tottenham Hotspurs.

Извор ?
Сања ќе доживее нагло пад во неговата форма наредната година(слично како Маикон што од најдобар десен бек стана просечен за 6 месеци), веќе ја има доста многу изгубено брзината и агилноста, два атрибута кои се клучни за бек.Затоа мислам дека не треба да му се продолжи договорот, посбено не ако бара 100к фунти плата, но доколку веќе му се продолжи мора да се земе и нов десен бе.Еве овој Колман од Евертон е ѕвер.

Абе Гери Невил и Хавиер Занети една брзина, шоооо. Па пак играја до 40 години. Хавиер во најдобрите негови години беше претчран од Анри, па шо. Легенда е на Интер и на Светскиот фудбал. Не тропајте глупости. Од Сања нема да најдиме подобар десен бек.

Сања е нешто најдобро шо ни се има случено во последните 5 години, и при тоа што има останато во нашиот клуб, а не како некои кои си заминаа кога му беше најтешко на клубот (Хинт: ван прси, цеск и сл)[DOUBLEPOST=1393640058][/DOUBLEPOST]

http://www.sportsmole.co.uk/football/arsenal/news/ramsey-to-return-against-spurs_141159.html
http://metro.co.uk/2014/02/25/arsenal-boost-as-aaron-ramsey-targets-tottenham-return-4317886/
http://www.independent.co.uk/sport/...by-against-tottenham-on-march-16-9151960.html
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...tenham-on-March-16-to-return-from-injury.html
:P:D:vozbud:

Момци, сигурно знаете повеќе од некоја страна на нет. Ме интересира, колку го земавте Волкот и знам дека имаше ад онс во договорот, па уште колку доплативте?

Ззоп

Момци, сигурно знаете повеќе од некоја страна на нет. Ме интересира, колку го земавте Волкот и знам дека имаше ад онс во договорот, па уште колку доплативте?

Ззоп
5 милиони однапред, +7 милиони од учества за клуб и Англија, според Википедиа.

5 милиони однапред, +7 милиони од учества за клуб и Англија, според Википедиа.

Не, знам, прочитав на Википедија и јас. На трансфермаркт пишува дека е 9 се вкупно а порелевантен ми е од Вики. Затоа и прашав...дека различни податоци.

Нема везе, фала :)

12 мил. фунти се комплет.

Извор ?

Абе Гери Невил и Хавиер Занети една брзина, шоооо. Па пак играја до 40 години. Хавиер во најдобрите негови години беше претчран од Анри, па шо. Легенда е на Интер и на Светскиот фудбал. Не тропајте глупости. Од Сања нема да најдиме подобар десен бек.
Sanja ne si zaminal od klubot zatoa sto nikoj ne bil dovolno zainteresiran za nego, nemoj da mislis deka e nesto mnogu lojalen na Arsenal. Ne e Sanja igrac od kalibarot na RVP ili Cesk pa da zapne nekoj za nego, kao UTD ili Barca sto napravija za spomenatite dvajca.

Во второ Окс и Озил мора да влезат,одбраната добра.

Не не, нема во светов подосаден тим од овие Стоук.
Али ај нема везе, важно е да брцаме гол второ што побрзо да не биде тресење до крај. Разочаран од Санти, исебичи максимално на два наврати.
Второ ако не иде, да влезе Озилчо, Чембо и ако го заморат Жиру дека го утепаа прво , и Саного да го видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom