Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто моравме да примиме гол, зошто ? Да ми се скратат поените од фантази. Ебати Џакерини

Од повредите раат да се нема. Гледам утакмицата со Свонси дома е одложена, така да одиме директно кај Стоук а после тоа серијата најтешки утакмици откако сум го прател Арсенал- Евертон, Б.Минхен, Кокошки, Челзи, Сити и пак Евертон!

Од повредите раат да се нема. Гледам утакмицата со Свонси дома е одложена, така да одиме директно кај Стоук а после тоа серијата најтешки утакмици откако сум го прател Арсенал- Евертон, Б.Минхен, Кокошки, Челзи, Сити и пак Евертон!

Пекол.

Дечки ај ако може торент од мечов да го гледам ако има некој,зошто не бев во можност да го гледам.

on Koscielny and Monreal…
Koscielny has a back problem, Nacho has a foot problem because he was kicked on his foot. I think both should be available next week.

Добро е ништо страшно.

Браво, иако не ја гледав ми се напраи кеиф да видам Жиру се распуцал, ајде ако може добар хајлајтс од денес. Фала.

Нека ни се множат победиве.

Ако не се сериони повредите одлично во спротивно победава нема да ми биде нималку мила....

Ако не се сериони повредите одлично во спротивно победава нема да ми биде нималку мила....

На прес Венгер кажа дека не се сериозни и дека очекува да се во тимот за со Стоук. Монреал добир удар, а Косиелни болки во грбот, али ништо сериозно.

На прес Венгер кажа дека не се сериозни и дека очекува да се во тимот за со Стоук. Монреал добир удар, а Косиелни болки во грбот, али ништо сериозно.

Абе остај што кажал и Ремзи 3 недели беше....

Абе остај што кажал и Ремзи 3 недели беше....

Као демек така му рекле, медицинскиот тим. :D Најубо ќе знајме ден пред утакмица, ко ќе излези со прес :))) А и за Ремзи можи ќе кажат нешто. Уствари, тој рече 3 недели, али ја обновил повредата на тренинг и то е. Останува да чекаме.

Ја истурив од гледање акцијава за третиот гол, класика Арсенал гол. А завршницата на Росицки :drk::drk::drk::drk:[DOUBLEPOST=1393159268][/DOUBLEPOST]
PopularFlusteredEstuarinecrocodile.gif

:love::love::love::love:[DOUBLEPOST=1393159466][/DOUBLEPOST]
PopularFlusteredEstuarinecrocodile.gif

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom