Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Значи на 8ми март се игра редовно коло во Англија, каде од конкурентите ќе игра само Челзи, бидејќи и Арсенал и Сити имаат мечеви во Фа куп, а Ливерпул претоставувам игра Лига Куп. Ние значи ќе имаме меч помалце од Челзи, кој треба да го играме, подоцна. Со кој противник е тој меч ? Со Свонси ?

Не го сфаќам овој примитивен тим и неговиот сељачки подржувачи, нивниот играч му ја скрши ногата на Ремзи и можеше да му ја уништи кариерата, што тие му замеруваат на Ремзи.

Ако има некој тим за кој со цело срце сакам да испадне од лигата тоа е дефинитивно Стоук.

Иначе да, утакмицата со Свонси дома сеуште не е одредна кога ќе се игра, така да може да имаме утакмица помалце, а во моментов утакмица помалце има и Сити.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-rosicky-the-great-accelerator-

Во овој сегашен тим на Арсенал, нема играч кој ми е поомилен и подраг од Томас Росицки. Во него има толку квалитет, желба и енергија и тоа на 33 години.
Читам нешто дека ќе му се продолжува договорот, и тоа е правилен потег. Томас мора да се пенизонира во Арсенал.

Јас тврдам дека ако не беа сите оние повреди, Росицки ќе беше подобар играч и од Пирес, ќе беше на исто рамниште со Бергкамп. Он е за мене веќе легенда на клубот, а ќе биде уште поглема легенда ако остане во клубот до крај па и ако освои некој трофеј со Арсенал. Ако можеа Гигс и Сколс да играат до 40 години, ако можат Лампард и Џерард, може и Росицки во Арсенал.

Значи на 8ми март се игра редовно коло во Англија, каде од конкурентите ќе игра само Челзи, бидејќи и Арсенал и Сити имаат мечеви во Фа куп, а Ливерпул претоставувам игра Лига Куп. Ние значи ќе имаме меч помалце од Челзи, кој треба да го играме, подоцна. Со кој противник е тој меч ? Со Свонси ?

Испадна Ливерпул од Лига Куп.

Не, во Мај ќе славиме :D

Абе, со Сандерленд треба да играме ама они се во куп :)

Не се слави во мај, 8ми март. Денот на жената се знај кога е :D Во мај, скара ќе прајме :)))

Да да, сега видов.

Како не успеавме гол да им дадеме на манчестер???

Моментот кога играчот шо си го дал на позајмица е појак од 3та кои се во клубот..

Последно уредено:
Наааааајс Кембел брца против Јунајтед, ајмо чичо враќај го, се навежба нашиов (y)

Испуштените бодови од најмизерниот тим на Јунајтед ќе не коштаат титула, еве на. Како бе барем дома не успеавме да ги победиме, како?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom