Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Аууууу ептен заморија весницивне со враќањето на ван Курва во Арсенал. Многу ме интересира дали постојат такви будали што веруваат во ова.....:sick:

Тоа е чиста глупост и шпекулација. И не дека се работи за змијата предавничка, но кој би сакал 31-годишен ултра склон на повреди играч со проблематичен карактер.

Ѕирнете ги малце официјалните статистики, особено ако мислите дека Озил не бил класа играч:

http://www.arsenal.com/fixtures/first-team/stats-centre

И земете во предвид дека ја игра првата сезона во лигава, но сфатете дека од него никогаш не може да очекувате многу голови, друго е неговата задача.

Nego Mur ne mozese da go sredi vo Inter, Wenger ke go sredi... ima da ispotepa toa dechurlanata tamu sve :icon_lol:

уште фурате филм Арсенал дечурлана, а ако видиш поубо 90% се искусни играчи со над 100 настапи
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 19:45 ---
инаку Косчиелни нема добиено жолт картон сезонава, само еден црвен на почетокот(y)

АЈмо да видиме што ќе биде од дербиво денес. Јас ќе бидам презадоволен со нерешено.

Мора да се победи Ливерпул на гости,ни оди на тој стадион.

Следниве месец дена и фазла ќе биде сито и решето за екипава наша..

Сигурен сум дека ќе ги добиеме Ливерпулци дома и гости,исто и Јунајтед.

Онаква организација и пожртвуваност каква што имаа денеска Челзи,страв да те фати.
Јас кај играчите на Арсенал не се сеќавам да имало таква пожртвуваност како Челзи што имаше вечерва.Хазард е 1.70м ама со булдожер не го куткаа,кај нас освен Жиру другиве одма паѓаат.

Едина шанса шо гледам јас од овие мечеви на гости со конкурентите шо ни останаа, ја гледам на Енфилд. Можеме да земеме бод, а и три, доколку ги запреме Суарез и Стариџ. Во Ливерпул само тие да даваат голови, па кога ним не му оди, тогаш и на тимот не му оди. Мора да се умртви нивната игра, како што Венгер го направи тоа на Емирати, во првиот дел од сезоната. Едино тогаш беа неутрализирани сите напади на Ливерпул, а и од гледна точка, нивна, како навивачите на Луверпул само на тој натпревар, со нас, биле надиграни.

Се надевам дека до тогаш ќе се врати Џек, а ако не одиме со Окс повторно централно. Фламини не ни ни треба за овие мечеви, кога имаме Окс, како што го имавме со Палас.

Не знам што е поопасно, Сити кога ги меле тимовите како што знае или овој Челзи кој знае да заебе кога не треба но затоа вади одлични резултати против конкурентите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom