Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
1597925_10152280068644101_1421485622_o.jpg

Е тој да си го чуваш лепотице. :D

Едвај чекам да ни се врати. :(

Arsenal midfielder Aaron Ramsey has been sent to Dubai to continue his recovery from injury.
The Wales star is ruled out for a further six weeks after suffering a setback in his recovery.
But the Gunners star has been given the chance to follow in the footsteps of Manchester United striker Wayne Rooney to head to the United Arab Emirates for some warm weather training.
The Daily Mail reports that Ramsey, who hasn’t featured since Boxing Day, has been given permission to spend some time out of the country while he continues his comeback from a thigh problem.

Сите чекаме. Ни фали таков играч, од тој калибар. Добро е што Санти проработи и моментално, во последните 5 меча е нашиот најдобар поединец на теренот. Сеа уште Озил да почни да дава голој и ќе нема проблем. :D

Иначе Балотели е поврзуван со трансфер во Арсенал летоска, скоро потпиша нов договор со Пума и се шпекулира дека Пума ќе финансира дел од трансферот. Јас лично би сакал да го видам Балотели во Арсенал,ако дојде останува да видиме дали чичо ќе го среди :)

Иначе Балотели е поврзуван со трансфер во Арсенал летоска, скоро потпиша нов договор со Пума и се шпекулира дека Пума ќе финансира дел од трансферот. Јас лично би сакал да го видам Балотели во Арсенал,ако дојде останува да видиме дали чичо ќе го среди :)

Најн. Само него не, Џеферс да го вратиме ако треба, него не.

Најн. Само него не, Џеферс да го вратиме ако треба, него не.
Зашто не? Реално гледано има страшни предиспозиции да стане еден од најдобрите,под палка на венгер мислам дека има место да го исполни својот потенцијал

Јас па истово го читав за Фалкао и него спонзор му е Пума :P

Иначе вчера навивачите на Палас беа 90 минути погласни од нашиве.....Тапа ни се домашниве навијачи, башка се празни стадионот уште пред сам крај, позната причина ок гужви ово оно, али сепак треба да останат до сам крај!!!
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 15:49 ---
Check out the Chelsea guide to Financial Fair Play :pos:

Зашто не? Реално гледано има страшни предиспозиции да стане еден од најдобрите,под палка на венгер мислам дека има место да го исполни својот потенцијал

Nego Mur ne mozese da go sredi vo Inter, Wenger ke go sredi... ima da ispotepa toa dechurlanata tamu sve :icon_lol:

истото го зборат англичаниве и за емирати, навивачите се тие и ти сам гледаш на тв колку е тивко на моменти и ме нервира

Само по некој аплауз се слуша на некој добар потег. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom