Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Лул значи утакмицава била баш нерви сечење, ја пропуштив, немојте толку песимистички ќе го кренат од мртвите Диаби сеа .
Не стварно втф ? Прво Волко сеа Рамбо, сериозно ? Шо кур се дешава со повредиве ... Нека си ебе матер :mad:

стварно, до кај е Диаби?

1fd2447496dae08addf2750cc9bf51ce_zps939ac8d5.jpg

Ова е последно од него. Во Мека се моли да се опорави. :D Не озбилно, најверојатно сезонава нема да настапи.

Ок дали мисли некој од вас дека тој старт на Фламини... каде што директно на топка удира и НЕ го допира притоа воопшто ни отпосле допирот на топката противничкиот играч беше воопшто за санкција не па за чист црвен картон?

Ок дали мисли некој од вас дека тој старт на Фламини... каде што директно на топка удира и НЕ го допира притоа воопшто ни отпосле допирот на топката противничкиот играч беше воопшто за санкција не па за чист црвен картон?

Озбилен си ? Чист црвен. Заеби ти што не го допира и што ја мава топката, ако го допре нога може да му скрши.

Чист црвен нема дискусија, старт со две нозе одлепен од земја. Секој здрав судија дава црвен картон тука, не е битно дали било топка или не се смета за reckless challenge и се дава директен црвен по правилата.

Slide tackles from behind or with both legs extended have now been outlawed due to the injury and danger to other players that it causes. These tackles generally earn the player who commits them a straight red card, even if the ball is won cleanly and the tackle is not technically a foul.

За денешната утакмица
- Прво полувреме успани успани, како барселона леванте да гледам, срамота
- Монреал ја изигра најлошата утакмица во кариера вероватно. Иако кај првиот гол мислам дека требаше да има фаул во напад зашто ептен го буташе/влечеше што и да му правеше се виде неможеше ни да се одрази, ама ватевер многу слабо.
- Фламини, КОПАЧ.
- Озил, второ полувреме одлично ама незнам дали примети некој друг дека премногу влагаше у дуели и дриблаше кога можеше да подаде во полуконтри и ја усеруваше акцијата, као да се изнервира па ајде.. да ви покажам кој сум јас многу ме изнервира ептен сум го пцуел :D генерално слаба утакмица, може и најслаба сезонава боље е никад да не се повтори првово полувреме зашто и со третолигаш црно ни се пишува у такво издание. Фалеше очигледно Вилшир или ремзи на средина, играч што знае да задржи топка и да повлече напад, да пројде 1-2 играчи а воедно и да е добар у дефанзива, вака со фламини и артета сум кажал и друг пат премногу сме дефанзивни и немаме убава игра и ни се дешава што ни се дешава, ама тоа е копачот сеа 3 утакмици бан да се надеваме само дека вилшир ке се врати

Мислам дека е еден меч бан за Фламини или се лажам ? Ако го сметат како професионален фаул е еден меч, ама ако го сметат поинаку можи да е 3.

Не е ниту еден, ниту 3. Фламини е суспендиран на 4 утакмици.

А и да го земаме Дракслер,толку не размислувате дека е повреден и ќе е во аут до Март?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom