Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдеееее, читам нешто Фламини изгледа ќе ги пропушти ливерпул, дортмунд и јунајтед :(:(:(:(:(
Ептен тапа, памет во глава за во јануари.

Joel Campbell set up four goals in an inspirational performance as Olympiacos beat OFI 5-1 today in the Greek Superleague. Campbell assisted two goals for Kostas Mitroglu, as well as teeing up Giannis Maniatis and Sambou Yatabare. Campbell was also booked during an eventful outing.

На детево треба да му се даде шанса наредна година. (y)

Ајдеееее, читам нешто Фламини изгледа ќе ги пропушти ливерпул, дортмунд и јунајтед :(:(:(:(:(
Ептен тапа, памет во глава за во јануари.

Joel Campbell set up four goals in an inspirational performance as Olympiacos beat OFI 5-1 today in the Greek Superleague. Campbell assisted two goals for Kostas Mitroglu, as well as teeing up Giannis Maniatis and Sambou Yatabare. Campbell was also booked during an eventful outing.

На детево треба да му се даде шанса наредна година. (y)

Извор. Оти на официјална нема ништо.

Не знам каде ама прочитав дека Фламини ќе биде 2 недели аут :(
Мора да се купи квалитетен играч на неговата позиција во јануари, ја навивам за Кедира мада он кај Анчелоти глеам ептен офанзивно игра.

Едит : http://www.sportbon.com/blow-for-arsenal-as-flamini-ruled-out-for-two-weeks/

Не знам каде ама прочитав дека Фламини ќе биде 2 недели аут :(
Мора да се купи квалитетен играч на неговата позиција во јануари, ја навивам за Кедира мада он кај Анчелоти глеам ептен офанзивно игра.

Кедира беше тајното оружје на Анџелоти на Ел Класико. На клупа ги чува Иско и Иљараменди, кои заедно чинат 100 000 000. Така да, мислам дека отпаѓа Кедира за на зима.

А ни треба играч за таму, и тоа како.

Кедира беше тајното оружје на Анџелоти на Ел Класико. На клупа ги чува Иско и Иљараменди, кои заедно чинат 100 000 000. Така да, мислам дека отпаѓа Кедира за на зима.

А ни треба играч за таму, и тоа како.

Ама кога би дошол :drk::drk:

Ама кога би дошол :drk::drk:

Рековме, АМА. Но, според мене многу реална опција би станал Кабаје, особено што Њукасал се тим од долната половина, и мислам дека можеби ќе сака нова средина за него. Го гледав со Сандерленд, малце е поофанзивен за разлика од Фламини, но одлично се снаоѓа. Е што има дрво ко Тиоте покрај себе (кој има еден гол во ПЛ, знаеме против кој и каков) е друга работа.

Друга реална опција е да испазариме некој талентиран од Франција. И толку. А „суперстар“ како Кедира, мало морген.

Извинете што ви упаѓам во вашиот свет на фантазии,но играч од средина на терен во Јануари нема да земеме.Според Венгер не треба,а и според мене не треба.
Го имаме Артета,Фламини,Ремзи,Вилшер. 4 играчи што конкурираат за 2 позиции. За лево крило Подолски,Казорла,десно Волкот,Окс.10ка Озил,Росицки. Плус што некој од овие играчи можат да си ги заменат позициите.Плус го имаме Дијаби:pos:
Онака,пошто ве гледам загреани,оладете малку...Трнасфер во Јануари не очекувам,освен напаѓач нормално.Али и тоа ќе видиме.

Извинете што ви упаѓам во вашиот свет на фантазии,но играч од средина на терен во Јануари нема да земеме.Според Венгер не треба,а и според мене не треба.
Го имаме Артета,Фламини,Ремзи,Вилшер. 4 играчи што конкурираат за 2 позиции. За лево крило Подолски,Казорла,десно Волкот,Окс.10ка Озил,Росицки. Плус што некој од овие играчи можат да си ги заменат позициите.Плус го имаме Дијаби:pos:
Онака,пошто ве гледам загреани,оладете малку...Трнасфер во Јануари не очекувам,освен напаѓач нормално.Али и тоа ќе видиме.

Изумуваш едно многу битно име во средината кое што треба да се појави и против Челзи во првиот тим зашто ги немаме пред него артета и фламини....ѕверката Фрими.
Дечкото има да изигра ДМ подобро од сите ( не во знаење, во мотив и љубов кон клубот)

Состав за у вторник
Вивиано
Џенк кош верма монреал
артета вилшир
гнабри росицки мијачи
бендтнер

доста солидно :D а би го ставил и зелалем зашто веќе тренира се опраил од повредата

Изумуваш едно многу битно име во средината кое што треба да се појави и против Челзи во првиот тим зашто ги немаме пред него артета и фламини....ѕверката Фрими.
Дечкото има да изигра ДМ подобро од сите ( не во знаење, во мотив и љубов кон клубот)

Во знаење и да сакаш, неможи. :D :D

A red card waiting to happen...

Состав за у вторник
Вивиано
Џенк кош верма монреал
артета вилшир
гнабри росицки мијачи
бендтнер

Со овој состав ќе ве тепаат 10-0 Челзи.. него Фламини и Артета нема да ви играат викендов со нас така?

Состав за у вторник
Вивиано
Џенк кош верма монреал
артета вилшир
гнабри росицки мијачи
бендтнер

доста солидно :D а би го ставил и зелалем зашто веќе тренира се опраил од повредата

Arteta imat crven kaj si go stavil vo sostavov :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom