Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Неможев вчера да пишам. У таа еуфорија и со таква утакмица пола кафана што беше дојдена за Наполи ја сврте за Арсенал. Сум ги кренал сите на нозе.

Значи што ти прави уигран тим кој конечно не се откажа од ниту еден асолен првотимец летово и плус на тоа дојдоа САМО две засилувања. Фламини и златниот Озил. За прв пат не се трошеа пари на дечурлана од маало туку се купи квалитет и оп ете одма резултати.
Ова е оној Арсенал кој обожавав да го гледам, оној Арсенал на непобедливите, Арсенал од кој им се тресеа копачките на другите тимови.
Што и да се деси сезонава, за мене овој тим е победнички!

Ви треба еден шпиц и еден централен бек за да се борите на повеќе фронтови

Туууу неможе чоек да му се изнагледа.(y)

Туууу неможе чоек да му се изнагледа.(y)

tumblr_mu0cn7PNYu1svcidyo1_400.gif

Како бе можеш да ги разбереш не разбирам???
Ти да си таму и ти ли би заминал на 10 мин пред крајот?
Ако беше резултатот 0-0 на 10 мин до крајот и тогаш сите ќе останат, како тогаш нема ли проблем со паркинг и друго?
И трето Емирати како еден од најмодерните и ефикасни стадиони во светот сигурно има направено доволно да нема гужви и турканици (доказ ти е тоа што стадионот се празни за 5 мин после завршување на повеќето натпревари, значи тоа сигурно е средено уште по изградбата на стадионот).
Инаку супер игра денес, продолжуваме понатаму со добри резултати и игри, само нека продолжат така да играат, се гледа зрелост во нивната игра и нема паника во одредени ситуации.

Коа бев на Ноу Камп, на меч Барселона Мајорка имаше околу 80.000 или 90.000 луѓе, не знам кој им е капацитетот, али беше фул полн. И таму водеа со 2-0 и прво се испразни на 5 минути до крајот, еден дел, после во 90та, за сите да заминат по судиското надополнување. Поентата е, ужасната гужва во метрото. Значи, замисли ако ти излезиш на 10 минути до крајот имаш шанса да фатиш веднаш воз, ако имаш среќа. Ако не, коа ќе се соберат сите тука си наебал. Јас седев до крај, и плус уште еден сат и пол, сигурно за да дојде воз, кој имаше на секој 10 минути, можеби и почесто. Замисли ти која гужва е то. Возот автоматски коа ќе се преполни, самиот се блолкира и не прима повеќе патници во него и не застанува на постојката, така да оние поискусните пешачеја на предходната постојка за да фатат место. Не е проблемот во паркинот бидејќи после Камп Нои се излегува на автопат со 6 ленти во една и 6 ленти во друга насока, имаш преку 30 излези од самиот стадион. Главниот проблем е јавниот транспорт, така да ако некој брза на утакмица на Арсенал во сабота од 13:45, тој истиот можеби брза и да оди на работа во 16:00 часот, така да и јас до негде ги сфаќам.

Како бе можеш да ги разбереш не разбирам???
Ти да си таму и ти ли би заминал на 10 мин пред крајот?
Ако беше резултатот 0-0 на 10 мин до крајот и тогаш сите ќе останат, како тогаш нема ли проблем со паркинг и друго?
И трето Емирати како еден од најмодерните и ефикасни стадиони во светот сигурно има направено доволно да нема гужви и турканици (доказ ти е тоа што стадионот се празни за 5 мин после завршување на повеќето натпревари, значи тоа сигурно е средено уште по изградбата на стадионот).
Инаку супер игра денес, продолжуваме понатаму со добри резултати и игри, само нека продолжат така да играат, се гледа зрелост во нивната игра и нема паника во одредени ситуации.

Ај и јас да ти одговорам... коа бевме у минхен, стадионот се испразни прилично брзо НО стигањето после до метрото и до центарот на минхен беше 2 саати. Прво не ги пуштаа сите од еднаш да преминат еден мост накај метрото пошто бевме МНОГУ народ, второ не собираше у метрото сите и некои останаа да чекаат следно метро а внатре бевме како сардини.
А оние што беа со коли незнам до кога заглавиле пошто ние кога искачавме имаше ОГРОМНИ редици и укочен сообраќај. Значи не е се така розево и кај нив како што мислите

Најјаката утакмица во последните години ја пропуштив :tapp:

Абе утре за младиве ќе игра Гнабри или нема право пошто беше на клупата вечерва?

http://www.uefa.com/uefayouthleague...live/index.html?day=2&session=2&match=2012964

Нажалост не ќе е во составот.
Сепак има доста квалитет за да се издвои победа на овој меч.
Посебно со оглед на тоа дека Наполи претходниот меч забележа и црвен картон :)

http://www.uefa.com/uefayouthleague...live/index.html?day=2&session=2&match=2012964

Нажалост не ќе е во составот.
Сепак има доста квалитет за да се издвои победа на овој меч.
Посебно со оглед на тоа дека Наполи претходниот меч забележа и црвен картон :)
стрим некаде има за утакмицата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom